Популярна телеведуча Регіна Тодоренко після недавніх пологів вирішила скинути зайві кілограми і вже показує перші успіхи.

Українська телеведующая Регіна Тодоренко поділилася в Instagram знімком і розповіла, що вже почала займатися спортом, пише Politeka.

Топалов і Тодоренко
Топалов і Тодоренко

Минув уже тиждень з моменту пологів, а Регіна Тодоренко в своїх соціальних мережах ще ні словом не обмовилася про нового члена сім'ї. Шанувальники не розуміють, чому артистка не ділиться ніякими новинами про сина, а дізнатися хоч щось про дитину можна тільки з щасливих і коротких коментарів Влада Топалова на цей рахунок. Тим не менш відомо, що Регіна вже повернулася до робочого процесу, а тому можливо у неї просто немає часу на те, щоб ділиться новинами з сімейного життя.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

Регіна Тодоренко народила дитину 5 грудня 2018 року.

12 грудня, телеведуча розповіла, що вже почала худнути після пологів. Сама Регіна протягом всього строку займалася спортом і могла сісти на шпагат навіть на дев'ятому місяці.

Також Регіна написала, що пішла худнути до літа. Шанувальники закидали молоду маму коментарями: "Ви така красива", "Регіна швидко повернеш форму не переймайся. Я після других пологів стала худіше, ніж була до народження першої доньки", "Регіна, потерпіть кілька місяців! З дитинчам сама стала худіша, ніж була до вагітності", "Регіна, все відновитися. Пройде пару місяців і будеш з худими ніжками і пружною попкою. Головне зараз бережи себе".

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

Раніше ми писали, що чоловік Регіни Тодоренко Влад Топалов різко розкритикував прихильників за жахливі коментарі на сторінках зірок. Про це він написав на власній сторінці в соцмережі.

Варто відзначити, що відразу ж після моменту народження первістка зіркові особи не відзначалися ніякими активними діями. Нетерплячі фанати буквально засипали сторінку артистки питаннями і вимогами показати сина.

Нагадаємо, Тодоренко пішла худнути до літа.

Як повідомляв "Знай.uа", Тодоренко показала фото після пологів.

Також Знай.uа" писав, що телеведуча та співачка Регіна Тодоренко показала, як виглядає після народження сина.