Правозахисник Еміль Курбединов, який представляє інтереси українських полонених моряків, провідав командира судна "Нікополь" Богдана Небилицю.

Про це стало відомо завдяки повідомленню адвоката Миколи Полозова в Facebook.

Полонені українські моряки
Полонені українські моряки

Зі слів Курбединова відомо, що капітан тримається молодцем, виглядає бадьоро, посміхається. Разом з тим, командира вже чотири рази переводили в різні камери.

українські моряки в полоні агресора
українські моряки в полоні агресора

Популярні новини зараз
Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози 10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

"Зараз сидить з людиною на ім'я Мухамед. Відносини нормальні, але особливо не спілкуються", - розповів Полозов.

Варто нагадати, що у Вашингтоні глави МЗС і міноборони США і Канади засудили обстріл і захоплення українських кораблів і моряків російськими військовими в Керченській протоці. Ця інформація стала відома під час спільної прес-конференції у Держдепі США. Державний секретар США Майк Попмео вкрай стурбований у зв'язку з останнім проявом російської агресії в Азовському морі - тарана і обстрілу українських судів. За словами міністра закордонних справ Канади Христі Фріланд.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що капітан корабля "Нікополь", захопленого російськими військовими в Керченській протоці, Богдан Небилиця заявив ФСБшним слідчим, що його необхідно розглядати у справі саме як військовополоненого. Про це стало відомо завдяки повідомленню правозахисника Миколи Полозова.

"Як і з іншими моряками, з Небилицею було проведено слідчі дії, ознайомили з кількома постановами про призначення експертиз. Також провели його допит, в ході якого він заявив, що є військовополоненим", - заявив Полозов.

Нагадаємо, Меркель зробила важливу заяву про Росію, це неминуче і безповоротно.

Як повідомляв Знай.uа керченська криза: зустріч Путіна з Трампом зірвалася, Пєсков поспішає на допомогу.

Знай.uа писав, у Путіна зухвало відповіли Порошенку щодо НАТО: Росія протистоятиме.