У неділю, 16 грудня, на території України буде переважати морозна погода, при цьому в більшості областей очікується тільки мінлива хмарність. Про це повідомив український Гідрометцентр на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, за даними синоптиків, сніг випаде тільки на заході України. Там температура буде коливатися від 3 до 5 градусів морозу вночі та від 1 до 3 вдень, крім Закарпаття, де температура підніметься до 2-4 градусів тепла. У всіх областях прогнозується сніг, а на Закарпатті невеликий дощ зі снігом.

карта Укргідрометцентру на 16 грудня

16 грудня в центрі країни можлива мінлива хмарність, без опадів. Температура вночі становитиме 4-7 градусів нижче нуля, а вдень - від 1 до 5. Аналогічна погодна ситуація очікується і на сході.

На півдні температура від 1 до 5 градусів нижче нуля вночі і від нуля до 2 градусів морозу вдень, проте в Криму - вночі 0-2 тепла і 2-4 градуси вище нуля в денну пору доби. В Одеській області - невеликий дощ.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У Києві в неділю буде найхолодніша погода. Нічна температура буде досягати 7 градусів морозу, а денна від -3 до -5 градусів. Вітер переважно південно-східний, 5-10 метрів на секунду. При цьому істотних опадів синоптики не прогнозують.

Крім того, в Укргідрометцентрі попередили, що на дорогах України 16 грудня буде ожеледиця, вітер до 10 метрів на секунду.

16 грудня у Києві без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, помірний. Температура вночі 5-7°...

Geplaatst door Український гідрометцентр op Zaterdag 15 december 2018

Нагадаємо, що циклон, який зумовив складні погодні умови в Україні, все ще залишається над територією нашої країни. Згідно з цим, в найближчі дні в північних і західних регіонах, а також місцями в центральних районах буде йти сніг.

Як повідомляв портал Знай.uа, наступного тижня, з 17 грудня і до Миколая, в більшості областей встановиться зимова погода з невеликими і помірними морозами. У той же час з 15 грудня і до середини наступного тижня в Києві не передбачається снігопадів. Температура повітря буде поступово знижуватися.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики шокували світ правдою про погодні аномалії, які очікують на нашу планету вже найближчим часом.