Українців попереджають про ожеледицю на дорогах, 13 грудня. Також у четвер засніжить практично у всіх областях.

За даними Укргідрометцентру, опади будуть невеликими, найближчим часом сильних морозів чекати не варто, максимальна температура повітря буде на Півдні, а найхолодніше - у Карпатах.

"13 грудня хмарно. Невеликий сніг, у західних, вночі і в більшості північних та центральних областей помірний сніг, лише в Приазов'ї та на крайньому сході країни вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця", - йдеться в повідомленні.

Вітер переважно північно-західний (у південній і східній частині південно-східний), 5-10 м/сек.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Температура протягом доби від 4° морозу до 1° тепла, в Карпатах 5-10° морозу; в Криму вночі близько 0°, вдень 1-6° тепла.

Погода на 14-15 грудня

У ці дня збережеться хмарна погода. 14 грудня у північних, центральних, західних, вночі і в південних областях невеликий сніг, 15 грудня вдень в Карпатському регіоні сніг, мокрий сніг, на решті території без істотних опадів.

На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/сек.

Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, на півдні країни 1-6° тепла; в Карпатах вночі 6-11° морозу, вдень 2-7° морозу.

Погода на 16-17 грудня

У західних, Житомирській та Вінницькій областях слід чекати невеликих опадів, на решті території опадів не передбачається.

Температура вночі 4-10°, вдень 0-6° морозу, у південній частині та в Карпатському регіоні 1-3° тепла; 17 грудня на півночі Лівобережжя вночі 9-14° морозу, вдень 3-9° морозу.

У столиц, 13 грудня, буде невеликий сніг. На дорогах слизько, тому водіїв просять бути більш уважними та обережними.

Температура протягом доби триматиметься у межах від 0 до -2°.

14 грудня в Києві хмарно, невеликий сніг; 15 грудня хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/сек. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 1° тепла.

До кінця тижня у столиці України без істотних опадів. Нічна температура триматиметься в межах 5-10° нижче нуля, вдень 1-6° морозу.

Нагадаємо, осінь в Україні цього року встановила кілька погодних рекордів.

Як повідомляв портал Знай.ua, вчені розповіли, що чекає на людство у найближчий час, висновки невтішні.

Також Знай.ua писав про те, що під Києвом через складні погодні умови утворились гігантські затори.

Дивіться: Якою буде зима 2019