За що іще люблю синоптику, то за постійний рух вперед, креативність, незакостенілість та строкату завжди картинку. Поки всі тут ще будуть лаяти погоду, нити та нарікати на непотрібні їм метеоявища, синоптики вже побігли далі, прогнозуючи день завтрашній.

У День Андрія Первозванного за прогнозом Наталки циклон ще залишиться в Україні. «Він парубок молодий та жвавий, хоче піддивится дівчачі ворожіння, тому підсипатиме снігом та мокрим снігом», - пише синоптик.

Помірні опади будуть на Півночі, в центральних областях і на Заході країни. А Південну частину і Схід циклон вирішив трохи звільнити, тому тут істотних опадів не буде, хіба що місцями пройде невеликий дощ або мокрий сніг.

Температура вночі буде від +2 градусів до -3 градусів, а вдень протримається на рівні нуля. Тільки Півдню пощастило більше. Тут +2...+5 градусів тепла. У Києві теж очікується сніг, мокрий сніг, поривчастий вітер і налипання мокрого снігу. Не забувайте і про ожеледь на тротуарах і дорогах. Цей день стане випробуванням не тільки для ніг, але і для коліс.

Не легковажте прогнозом та погодою, будьте мислячими людьми, а не електоратом. Адже дбаючи про безпеку свого автомобіля та відповідний погоді гардероб, ви зберігаєте не лише свою, а й навколишню безпеку.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Прогноз погоди в містах України

Ужгород - удень -1...+1, вночі -2...-4

Львів - удень 0...-2, вночі -2...-4

Івано-Франківськ - удень 0...-2, вночі -3...-5

Тернопіль - удень 0...-2, вночі -2...-4

Чернівці - удень 0...-2, вночі -2...-4

Хмельницький - удень 0...-2, вночі -1...-3

Луцьк - удень 0...-2, вночі -2...-4

Рівне - удень 0...-2, вночі -2...-4

Житомир - удень 0...-2, вночі 0...-2

Вінниця - удень -1...+1, вночі 0...-2

Одеса - удень 0 ...- 2 вночі -1...-3

Миколаїв - удень 0 ...- 2 вночі -1...-3

Херсон - удень 0 ...- 2 вночі -1...-3

Сімферополь - удень +3...+5 вночі -1...+1

Кропивницький - удень -1...+1 вночі 0...-2

Черкаси - удень -1...+1 вночі 0...-2

Чернігів - удень 0...-2 вночі 0...-2

Суми - удень -1...+1 вночі 0...-2

Полтава - удень -1...+1 вночі 0...-2

Дніпро - удень -1...+1 вночі 0...-2

Запоріжжя - удень 0...+2 вночі -1...-3

Донецьк - удень -1...+1 вночі -1...+1

Луганськ - удень -1...+1 вночі -1...+1

Харків - удень -1...+1 вночі 0...-2

Київ - удень 0 ...- 2 вночі 0...-2

Народний синоптик Леонід Горбань розповів, що з 28 по 31 грудня в Україні температура впаде до 4-6 градусів нижче нуля. Він підкреслив, що мороз протримається і в перші три дні січня - тоді температура не підніметься вище 3-4 градусів

Нагадуємо, вчені заявляють, що глобальне потепління найбільше відчують всі жителі Землі в 2019 році. Синоптики визначили, якою буде погода в 2019 році, людству не минути лиха.

Раніше Знай.ua писав про те, що кілька років тому зима на Україні відрізнялася сильними морозами, великими кучугурами і пронизливим холодом. Вже з середини грудня найчастішими суворими супутниками взимку були снігопади, хуртовини і ожеледиця.

Раніше портал Знай.ua писав, що синоптики шокували світ правдою про погодні аномалії, які очікують нашу планету вже найближчим часом. Про це повідомляє National Geographic з посиланням на відповідний прогноз синоптиків.