На Закарпатті оголосили штормове попередження. У неділю, 16 грудня, синоптики очікують сильні пориви вітру.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Закарпатській області.

Окрім того синоптики прогнозують сильний мокрий сніг. На території області очікують хуртовини та посилення вітру до 15-20 м/с. Уночі стовпчик термометра опуститься до 2° морозу до 3° тепла, вдень буде від 0° до 5° тепла.

Як попереджає ДСНС в Закарпатській області, завтра вранці на дорогах буде ожеледиця через мокрий сніг та відсутність морозу. У горах місцями буде ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовини та туман.

ДСНС також повідомили, що в горах Закарпаття буде хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень часом слабкий мокрий сніг. На гірських ділянках доріг ожеледиця. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1-6° морозу, вдень 3° морозу - 2° тепла, у горах місцями вночі 7-10° морозу, вдень 5-8° морозу.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що синоптик Наталка Діденко відзначила, що в Україні очікується різке погіршення погодних умов в більшості центральних областей. Також очікуються тумани і все через циклон південного походження.

Як повідомляв "Знай.uа", українців закликали сидіти вдома, люта стихія не пощадить нікого.

Також "Знай.uа" писав, що зима натягне на Україну сіре мокре вбрання.