У місті Фастів, що на Київщині, мешканці прощаються тими, хто загинув під час вибуху в житловому будинку. Влада міста оголосила неділю, 16 грудня, Днем скорботи.

Про це йдеться в повідомленні на сайті міської ради Фастова.

В результаті вибуху загинули двоє людей - 22-річна Сніжана Дем'яненко і 33-річний Віталій Бабіченко. Тіла загиблих рятувальники виявили під завалами. Жінка на той момент була вагітна.

16 грудня в місті спустять державний прапор і прапор міста на щоглі перед міськрадою. Також спустять стяги на будівлях державних установ і організацій. У цей день вже скасували всі розважально-концертні заходи та спортивні змагання. Крім того, через похорон загиблої дівчини засідання міськради Фастова перенесли на 15:00.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

У повідомленні ДСНС відзначається, що о 09:20 попередньо "у квартирі на четвертому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку (70 квартир, зареєстровано 166 мешканців) стався вибух". При цьому він не призвів до виникнення пожежі.

Трагедія сталася у п'ятницю, 14 грудня в місті. У місті вибухнув багатоквартирний будинок. Причиною цього став витік газу. Вибух пошкодив 27 квартир і обвалив три поверхи. 17 сімей залишилися без даху над головою. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом вибуху. Вони також призначили низку відповідних експертиз, опитуються свідки події і мешканці будинку.

Нагадаємо, на місці вибуху в п'ятиповерховому житловому будинку в Фастові Київської області немає слідів горіння газу. Про це розповів технічний директор "Київоблгазу" Руслана Писанка.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що під Києвом стався потужний вибух розвернув житловий будинок: фото.

Також "Знай.uа" писав про те, що В Житомирі породілля померла разом з дитиною, у всьому звинувачують лікарів.