Акцію організували волонтери групи InformNapalm. В окупованому Росією Криму підняли прапор України на підтримку 24-х полонених українських моряків. Про це йдеться у повідомленні правозахисного центру "Дія".

Акція була організували волонтерамии на одній із Кримських гір над Ласпинским перевалом.

Один з волонтерів розгорнув стяг України на скелі з видом на Фороську бухту і мис Сарич і під супровід вітру продекламував патріотичний вірш сучасного севастопольського автора на мотиви "Заповіту" Тараса Шевченка.

Правозахисники повідомили, що проведена акція завершилася традиційним, а з недавніх пір і офіційним привітанням української армії:
- Слава Україні!
- Героям Слава!

В оккупированном Россией Крыму подняли флаг Украины

В оккупированном Россией Крыму подняли флаг Украины Акцию организовали волонтеры группы InformNapalm в поддержку 24 военнопленных украинских моряков, захваченных Россией. Один из волонтеров взобрался на гору на Ласпинском перевале в Крымских горах, развернул флаг Украины и прочитал патриотическое стихотворение современного севастопольского автора, написанное по мотивам «Заповита» Тараса Шевченко. Видео: Inform Napalm

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door «Агентство «QHA media» op Zondag 16 december 2018

Нагадаємо, полонений український моряк зупинив потуги ФСБ одним словом. Українські моряки не хочуть свідчити у російському суді.

Як повідомляв "Знай.ua", Трамп висунув Путіну "український" ультиматум.

Також "Знай.ua" писав, що Порошенко розповів, як Путін поплатиться за викрадених українських моряків.