У мережі йдеться про серйозні проблеми з продуктами в окупованому Донецьку, про що повідомила Народна правда", посилаючись на профіль БыльБылева в Twitter.

Як видно з розміщених у записі фото і коментарях, полиці з борошном порожні, в наявності тільки гречане і гарбузове борошно. Відзначається, що така ситуація в супермаркеті "Караван", але користувачі в коментарях пишуть, що на оптовому ринку така ж проблема.

Крім того, користувачі крім борошна скаржаться і на ситуацію з яйцями. На даний момент вартість десятка яєць становить 80 рублів, але незабаром очікується підняття ціни до 100 рублів.

Неадекватною поведінкою бойовиків на Донбасі вже нікого не здивувати. Нещодавно ними був розстріляний кілька будинків, що стало відомо Операції об'єднаних сил. Згідно оприлюдненої інформації, на початку грудня щонайменше вісім повністю зруйнованих будинків, від яких залишилися лише голі зрешечені кулями стіни. Вони знаходяться на північному сході від Донецька, в селищі Чигарьов. Трохи пізніше стало відомо ще про 14 будинків по тій же вулиці на відстані близько 250 метрів від попередніх. Згідно з попереднім висновком, характер пошкоджень дозволяє говорити про попаданнях артилерійських снарядів з боку Росії.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

В той час, коли бандити не відкривають вогонь по жителям непідконтрольних Україні територій, вони стріляють в бік військових, порушуючи режим припинення вогню. Також наголошується, що супротивник не соромиться використовувати і заборонену Мінськими угодами зброю, показуючи наплювацьке ставлення до будь-яких заборон і домовленостям. У хід йдуть гранатомети, великокаліберні кулемети.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що "народна міліція ДНР" безжально розстріляла авто з цивільними, не маючи на те жодних підстав.

Як повідомляв портал "Знай.uа": донецькі окупанти заарештували ватажка бойовиків, якого підозрюють у зв'язках з українськими спецслужбами.

ТакожЗнай.uа" писав, що у соціальних мережах з'являється все більше гнівних коментарів з приводу жахливої ситуації на блокпостах в непідконтрольної Києву частині України.