Головне управління ДСНС Донецькій області повідомило про зупинення Горлівської фільтрувальної станції, що викликано проривом водогону Горлівка-Торецк. В результаті інциденту без води залишилися українські населені пункти, розташовані на заході від Горлівки: Північне, Південне, Залізне і Торецк.

До 10 годин вода в Торецк подавалася з додаткового резервуару, при цьому рятувальники готові привезти воду мирним громадянам. Закінчити ремонт пошкодженого водогону обіцяють протягом дня.

З повідомлень місцевих жителів випливає, що другу добу в цьому районі спостерігаються серйозні бої. Перед цим прихильники терористів писали про великі втрати з української сторони, а сьогодні вже панічно волають про необхідність в підмозі бойовикам, яка чомусь ніяк не поспішає.

Примітний той факт, що збройні сутички під Горлівкою в зведеннях прес-центру Об'єднаних сил не відображаються, хоча навіть прорив водоводу ДСНС безпосередньо пов'язує з обстрілами окупантів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Імовірно, терористами була організована позиція в самому тилу українських військ, на цвинтарі неподалік від Південного. На даний момент, по всій видимості, ВСУ їх розбили, але так як позиція бойовиків знаходиться на значному видаленні від Горлівки, отримати допомогу від своїх побратимів їм дуже важко. До того ж їх позиція з усіх боків добре прострілюється українськими військовими.

В мережі стало відомо, як йдуть справи в окупованому Донецьку. Заворушення в області, учинені бойовиками, згубно позначаються і на економіці, і на життя населення, більшість якого живе за межею бідності. Мало того, що ціни на продукти високі і знайти роботу практично неможливо, люди постійно бояться, що у вікно прилетить снаряд.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що донецькі окупанти осміліли, підтягли до українського кордону бронетехніку і погрожують наступом.

Як повідомляв портал "Знай.uа": бойовики ДНР не перестають дезінформувати населення окупованих територій своїми фантазіями про швидкий наступ українських військ.

ТакожЗнай.uа" писав, що у Донецьку популярні неймовірні байки про вбитого Захарченко, які просто не вкладаються в голові.