Окремі товари з держави-агресії Росії отримають додатковий строк заборони на ввезення. У вівторок, 18 грудня, відбулося засідання Кабінету міністрів України. Кабмін постановив, що заборону на імпорт російських товарів буде продовжено. Така інформація надійшла від видання РБК-Украина, яке, в свою чергу, посилається на копії документа.

Змінами до постанови від 30 грудня 2015 року №1147, до 31 грудня 2019 року включно продовжено дію заборони на ввезення товарів, що виготовляються в Росії.

Дана міра повинна стати економічною протидією Росії

Передбачається, що продовження заборони сприятиме економічному протидії Російської Федерації.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у київській гімназії назріло мовний скандал. Учень жорстко відчитав вчительку із-за російської мови, і це вже не перший такий випадок.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Про це розповіла одеситка Майя Тульчинська на своїй сторінці в Facebook.

Зараз вже відомо, що нестандартна подія сталася на уроці російської мови в одній із київських гімназій.

Користувачі мережі відзначають, що навчальний матеріал взагалі невідповідає реаліям сьогодення.

"Ось прямо зараз, у вересні 2017 року гімназії в центрі Києва вчителька російської мови і літератури просить учнів написати "свою думку "на тему:" Чому ви вважаєте, що російська мова дуже важлива в сучасності".

І відбувається у неї з учнем приблизно наступний діалог:

– Саша, чому ти нічого не написав?
– Тому що я так не вважаю.

Нагадаємо, українцям заборонили розмовляти російською.

Як повідомляв "Знай.uа" російська "плакальниця" нахабно вкрала хіт групи KAZKA.

Також Знай.uа" писав, що росіяни знищили Путіна за маячню з "поїданням немовлят".

Разом з тим варто зазначити, що в Івано-Франківській обласній раді було вирішено ввести мораторій на публічне використання "російськомовного культурного продукту на території області". Це означає, що всі росіяни і російськомовні книги, музика, фільми, театральні постановки, теле - та радіопередачі та інші твори, що мають відношення до культури, заборонені російською мовою, тепер – тільки рідною, державною.

У тексті рішення уточнюється, що "російськомовний культурний продукт агресора" заборонений в області в будь-якому вигляді і формі. І так буде до тих пір, поки Росія не звільнить окуповані території і не припинить агресивна поведінка на адресу України.