Відомий астролог Павла Глоба розповів, що цей тиждень - чудовий час, щоб вирішити всі нагальні проблеми. І саме зараз потрібно занятися цим, і не відкладати на потім.

Овен

Овнам астролог радить почати мислити позитивно. Цей тиждень дуже вдалий для цих знаків Зодіака.

Також саме зараз гарний час для подорожей з коханими. Ідеальний час для планування якихось покупок чи планування справ на кар'єрному шляху.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Тілець

Тільцям потрібно проявити активність, однак чекати на допомогу інших не варто. Взагалі потрібно триматися подалі від чужого впливу, а недоброзичливців буде чимало.

Для пошуку партнерів, другої половинки і друзів цей тиждень зовсім не підходить, але легкий флірт й романтика принесуть свої плоди. Також слід обережніше поводитися з грошима. Зайві витрати вдарять по вашому бюджету перед Новим роком.

Близнюки

Близнюкам Павло Глоба радить сподіватися на силу позитивного мислення. Вона допоможе їм привернути везіння у всіх сферах життя. До кінця тижня можливі конфлікти та сварки, тому потрібно бути максимально толерантними та стриманими, щоб не наламати дрів.

Рак

Відгомони вкрай небезпечного дня - понеділка - будуть відчутні й в будь-який наступний день тижня — нудно Ракам не буде точно. Цих людей можуть постійно переслідувати різні проблеми. Не слід надто витрачатися. Покупки подарунків краще відкласти ближче до Нового року. Корисно буде навідатися до родичів.

Лев

Сприятливі дні для Лева цього тижня - п'ятниця й субота. Павло Глоба відзначає вкрай високий рівень негативної енергетики у четвер. Це буде найнебезпечніший день тижня. Тому не варто планувати якісь важливі справи та братися за щось нове.

Тиждень буде вдалим для роботи над собою, спілкування з людьми та інтелектуальної діяльності. На вихідних астролог радить Левам зайнятися домашніми справами, щоб відволіктися від переживань.

Діва

У Дів цього тижня можуть утворитися нові негативні установки. Це зазвичай призводить до появи проблем або навіть до чорної смуги в житті, але не варто завчасно бити на сполох. Крім цих прийомів, корисним буде спілкування з людьми, колективна праця, обережність. Варто обмежити витрати на цьому тижні й не ризикувати. Дівам можна сміливо просити про допомогу друзів, близьких, коханих, родичів і колег. Астролог радить Дівам краще дбати про здоров'я, корисною буде помірна фізична праця.

Терези

Зірки і планети опиняться у найсильнішому дисонансі, який може зіпсувати не тільки цей день, але й всі наступні. Для того, щоб уберегти себе від небезпеки, Терезам потрібне вирішення нагальних проблем, завершення найважливіших завдань. За нові проекти поки братися не варто. Взагалі цей тиждень буде небезпечним для зміни обстановки, поїздок і покупок. Намагайтеся більше відпочивати, а важливі справи відкладіть на потім.

Скорпіон

У Скорпіонів цього тижня є реально велика ймовірність зіткнутися з невдачами серед робочого тижня. У неділю буде день великого енергетичного сплеску, породженого планетами й зірками. Це буде прекрасний час для відпочинку, романтики і домашніх справ. У спілкуванні з рідними слід проявити чуйність та стриманість, не виключені конфлікти.

Стрілець

У сфері кохання методикою залучення удачі буде просте взаєморозуміння і спілкування. Тиждень можна присвятити любовним пригодам. Сімейним Стрільцям і тим, хто вже у стосунках, краще не відмовляти в допомозі близьким й другій половинці. Не варто боятися прийняття важливих рішень, тому що в ці сім днів Стрільці будуть наділені особливими здібностями. Загалом весь тиждень принесе лише вигоду, тому можна особливо не скромничати, хапайте найбільший шматок торта.

Козеріг

Козероги можуть стати вкрай неспокійними у період з 17 по 23 грудня. Також корисним буде спокійне спілкування з близькими людьми. Можливі конфлікти, як з рідними, так і на роботі. Конструктивний та спокійний діалог допоможе все загладити.

Козерогам потрібно подивитися вглиб себе й оцінити свої минулі вчинки правильно, знайти помилки та стати на шлях їхнього виправлення.

Водолій

Цього тижня зірки й планети постараються зробити так, щоб кожен з нас зустрівся обличчям до обличчя зі своїми жахливими звичками. Водоліям буде дуже тяжко, тому що у цих людей подібних звичок може бути чимало. Найнебезпечніший день тижня — 18 грудня. Саме в цей день більшість негараздів може статися через актуалізацію негативної енергії планет. Щодо особистого життя - намагайтеся не ревнувати свою половинку та дати їй більше свободи.

Риби

Втілити мрії в реальність для Риб буде просто цього тижня. Йдеться про 19, 20 та 23 грудня — три найбільш сприятливі дні. 21 числа зірки будуть не в настрої. Тому життя представників цього Знаку стане менше світлим. На цьому тижні можете відправитись у подорож та запастися гарними враженнями до кінця року.

Також тиджень буде вдалим в любовних справах. Тим, хто перебуває у сварках, саме час налагодити стосунки.

Нагадаємо, астролог розповів, на що варто звернути особливу увагу у 2019 році кожному знаку Зодіака.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, астрологи назвали тих, кому пощастить на любовному фронті у наступному році.

Раніше портал Знай.ua писав, що зірки підказали, які пари є найкращими батьками.

Дивіться: Як потрібно зустріти рік Жовтої Свині