У Польщі був затриманий українець з рекордною кількістю вогнепальної зброї. При озброєному "до зубів" нашому співвітчизнику були дев'ять пістолетів, і відсутні дозволи на них. Ця інформація стала відома з повідомлення "Польського радіо".

"Прокуратура в Поморському воєводстві Польщі звинуватила громадянина України у незаконному володінні вогнепальною зброєю. На момент затримання у вересні цього року в автомобілі 47-річного чоловіка знайшли дев'ять пістолетів і майже 450 набоїв", — йдеться в повідомленні.

Поморський відділ повідомив, що зброю знайшли у вересні 2018 року в польському місті Гдині. Прикордонники зупинили машину Audi A8, яка здалася їм підозрілою. За кермом був українець Рудольф К., який кілька років проживав у Польщі. У його машині знайшли коробку з чотирма пістолетами Glock, чотирма пістолетами V. Bernardelli 68, одним пістолетом FEG з глушником і 446 патронами. У Рудольфа, крім іншого, знайшли п'ять мобільних телефонів, ще три знайшлися при санкціонованих обшуків за місцем проживання українця. З цих телефонів, як з'ясувалося, регулярно здійснювалися дзвінки на закордонні номери.

47-річному Рудольфу К. пред'явили звинувачення в незаконному володінні зброєю. Він, крім того, користувався переробленими посвідченнями особистості інших людей. Тепер українцю загрожує термін до 8 років тюремного ув'язнення.Обвинувальний акт до 47-річного Рудольфу К. будуть розглядати в районному суді в Гдині.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Слідство ще не з'ясувало, навіщо українцю знадобилося так явно порушувати закони, та ще й в чужій державі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Розмитнення евроблях – спосіб для поляків зірвати великий куш на довірливих українцях.

Також ми писали, що в Києві юний злодій зухвало пограбував збройовий магазин, але забув "зберегтися".

В українській столиці відбулося зухвале ограблениезбройового магазина. Так, в Києві юнак 20 років спійманий на крадіжці боєприпасів з магазину на бульварі Перова.

Відомо, що інцидент стався приблизно о 6 годині ранку та у магазині спрацювала сигналізація. Співробітники охоронної фірми приїхали і виявили, що захисний ролет і грати на одному з вікон відкриті, а саме вікно пошкоджено. Через кілька хвилин з магазину через вікно вийшов чоловік, якого одразу затримали.

Як з'ясувалося, 20-річний хлопець, раніше судимий за крадіжку, грабіж і зберігання наркотиків, намагався винести з магазину дві сумки з товаром. В його речах, зокрема, вилучили ноутбук, коробку з боєприпасами, напилок і викрутку.