Один із терористів так званої "ДНР" на прізвисько "чорний Ленін" набрався нахабства і записав відеозвернення до президента України Петра Порошенка.

У ньому він погрожує захопити всю територію нашої держави.

"Не дай Бог ти, Порошенко, слуга антихриста, що розколює православ'я, не дай Бог ти посмієш напасти на "Луганської та Донецької народні республіки", наслідки для бандерівського режиму будуть страшними! Ми не просто відіб'ємо бандерівську атаку, а ми підемо далі: на Маріуполь, Слов'янськ, Харків, Київ. І тоді не тільки окуповані території Донбасу та всієї "Новоросії", а й мати міст руських буде повністю звільнена від проклятої бандерівщини!", - прочитав він з папірця.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як відомо, Бенес Айо на прізвисько "Чорний Ленін" є націонал-більшовиком з Латвії. Він брав активну участь у так званій "Російській весні-2014" в Криму та Донецьку.

За це затятий прихильник "ДНР" потрапив у чорний список сайту "Миротворець".

Дивіться: терорист записав звернення до Порошенка

Нагадаємо, в анексованій Керчі підконтрольний окупантам "суд" засудив колишнього командира "Беркута" і екс-заступника голови окупаційної адміністрації Керчі Олега Шевченка до 7 років 10 місяців позбавлення волі. Як повідомляв "Знай.ua", стало відомо про арешт так званого "екс-першого заступника міністра доходів і зборів ДНР" Михайла Халіна у Донецьку. Також "Знай.ua" писав, у Донецьку згнила головна "гордість" Захарченка.