Ліквідований ватажок терористів так званої "ДНР" Олександр Захарченко, як відомо, частенько відвідував теплиці Зугреса на Донеччині. Саме там нещодавно весь урожай почав гнити.

"Державне підприємство "Теплиці Донбасу" було створене торік", написав у Facebook журналіст Олександр Демченко.

"Ситуація така, що минулоріч ще при живому Захарченку і під час перебування "Ташкента" (Тимофєєва) у Донецьку було створено "державне підприємство "Теплиці Донбасу", де повинні вирощуватися овочі для самозабезпечення "республіки". Але тепер немає ні Захарченка, ні "Ташкента", а в "Теплицях Донбасу" гниє незібраний врожай. Самозабезпечення "республіки" не в пріоритетах, рубиться інша капуста", - прокоментував він.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як відомо, минулого року соціальні мережі підірвала заява ватажка терористичного угрупування "ДНР" Олександра Захарченка про плани "експортувати з окупованої Росією частини Донецької області помідори до Туреччини".

"Обов'язково будемо продавати скрізь. Особливо до Туреччини помідори. Такі амбітні плани стоять", - заявив Захарченко.

Дивіться: Що експортує "ДНР": яблука, помідори та порція маячні Захарченко

Нагадаємо, бойовики обстріляли населений пункт Золоте-4 на Луганщині. Як повідомляв "Знай.ua", розшифровано пророцтва Ванги про Путіна на 2019 рік. Також "Знай.ua" писав, переселенці зізналися, чи повернуться вони на Донбас і в Крим.