Проросійські бойовики на Донбасі продовжують розганяти страшилку про швидкий наступ українських військових у районі Приазов'я.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, цього разу підконтрольні Кремлю ЗМІ розповіли про участь військового аташе США у розробці планів майбутнього наступу на всій лінії фронту.

Нібито Ерік Адамс відвідав українських військових, які боронять позиції довкола Маріуполя та провів нараду з командуванням бриганд ЗСУ.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У тому числі Адамс, за твердженням бойовиків" відвідав базу полку "Азов".

"Ми не виключаємо, що на нараді вносилися корективи по порядку і термінів проведення наступальних дій української угруповання. За нашими даними сьогодні американський аташе Ерік Адамс буде працювати в штабі окупантів в Краматорську і на Горлівському напрямку", - зазначається у російських ЗМІ.

Разом з тим варто відзначити, що в п'ятницю, 14 грудня, на території окупованого Донбасу, проросійські бойовики привели всі свої військові частини в повну бойову готовність. Усі незаконні підрозділи нібито отримали нове озброєння та техніку.

У повідомленні говориться, що так званий "заступник командувача оперативного командування" окупованих районів Донецької області заявив, що це нібито пов'язано з "загрозою наступальних дій з боку Збройних сил України".

Крім того, відомо, що підрозділи бойовиків доукомплектовані на 100% особовим складом, також вони отримали нове озброєння, технікою та боєприпасами. У пропагандистському виданні підкреслили, що артилерійські підрозділи бойовиків готові висунутися на заздалегідь підготовлені позиції і "вести вогонь".

Бойовики заявляють, що об'єкти інфраструктури в окупованому Донецьку посилені засобами протиповітряної оборони, а також "проведена робота по розосередженню запасу матеріальних засобів і створення схронів озброєння та боєприпасів на всій території ДНР для ведення тотального опору".

Нагадаємо, у стайнях Захарченка подуріли всі коні, лякають Донбас українцями.

Як повідомляв "Знай.ua", з окупованого Донецька вивезли 13 засуджених українців.

Також "Знай.ua" писав, що пекельні бої у Донецьку потрапили на відео.

Бойовики сліплять лазерами українських військових