У мережі оприлюднили шокуючі фото порожніх вулиць окупованого Донецька.

Про це йдеться у повідомленні НАРОДНОЇ ПРАВДИ з посиланням на публікацію в Twitter користувача Necro Mancer.

На фотографіях показана ситуація після ДТП, внаслідок якої автобус втаранився у стовп на тротуарі і розбив лобове скло. Зазначається, що інцидент стався у вівторок, 18 грудня, на перетині вулиці 50-річчя СРСР та бульвару Шевченка. Але ні людей поруч, ні автомобілів немає...

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому привертає увагу сумний факт. Незважаючи на те, щочас не надто пізній, вулиці такого великого міста, як Донецьк, зовсім пусті.

Нагадаємо, Путін підкинув бойовикам Донбасу купу техніки, але воювати вже немає кому.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Дніпрі перехожі зафіксували на відео, як розлючений чолов'яга намагався розбити дороговартісний Porsche Cayenne палицею, а потім переключився на інші автомобілі.

Вірогідо чоловік був невдоволений тим, що автівки були припарковані на тротуарі і заважали пішоходам, тому почав палицею бити Porsche Cayenne. Коли автівка не піддалась, чоловік пішов громити інші, які стояли на тротуарі поряд.

Також Знай.uа повідомляв, що у мережі з'явився перший випуск нового Youtube-проекту "Зупини лося".