У Дніпрі перехожі зафіксували на відео, як розлючений чолов'яга намагався розбити дороговартісний Porsche Cayenne палицею, а потім переключився на інші автомобілі. Про це повідомив телеканал "Відкритий".

Ймовірно чоловік був невдоволений тим, що машини були припарковані на тротуарі і заважали пішоходам, тому почав бити палицею Porsche Cayenne. Коли автівка не піддалась, чоловік пішов громити інші, які стояли на тротуарі поряд.

Зазначимо, що власники побитих автомобілів на місці так і не з'явилися, однак перехожі викликали поліцію. Правоохоронці забрали забіяку до відділку.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше ми писали, що у Києві викрили та затримали злочинну групу, в яку входили четверо співробітників легального підприємства "Київтранспарксервіс". Група займалася тим, що системно вимагала з підприємців гроші за розміщення парковок в Києві. За можливість облаштувати паркувальний майданчик злочинці вимагали від 500 до 700 доларів.

Організатором схеми виявився головний спеціаліст відділу "Київтранспарксервісу". Допомагали йому ще двоє начальників відділів та один фахівець.

Як повідомляє прокуратура Києва, передбачуваного учасника групи вдалося затримати при отриманні чергового "траншу" в 33,6 тис. гривень. Надалі відбулися ще два затримання. Четвертого учасника схеми виявили в столичному аеропорту, куди він прилетів після закордонної поїздки. Проведені обшуки в службових приміщеннях КП "Київтранспарксервіс", місцем проживання затриманих і в їх автомобілях.

Також ми писали, що багатотисячні збитки, які Київ втрачає на комунальних міських парковках, здаючи їх в оренду за мізерні копійки, неодноразово ставали підставою для скандальних матеріалів у ЗМІ та збиранням протестних акцій за участі столичної громади. І ось, нарешті, це питання було піднято і в Київраді.

Нагадаємо, раніше автохам заблокував рух швидкої, а далі зробив неймовірне.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Києві стався інцидент за участю чергового "героя паркування".

Також Знай.uа" писав, горе-водій перекрив виїзд з двору, через що утворилася величезна пробка на Хмельницького. Швидка, яку викликали до однієї з мешканок будинку, не змогла заїхати у двір.