Колишній командир проросійських бойовиків Ігор Безлер, відомий, як "Біс", прокоментував "наступ ЗСУ" на Донбас, при цьому згадавши "незлим тихим словом" ліквідованого ватажка терористів "ДНР" Олександра Захарченко та його гучні заяви.

Про це пише блогер Necro Mancer в Twitter. Він звернув увагу на пост, розміщений на сторінці дружини "Біса" в забороненій Україні соцмережі "ВКонтакте" - Анжеліки, яку вони ведуть разом з Ігорем Безлером. Судячи з допису, екс-ватажок бойовиків не вірить в "наступ" на Донбас.

"Один місцевий дурник, а за сумісництвом дегенерал і фахівець з узяття язиком всього в окрузі, поки не заспокоївся в кафе "Сепар", весь час Лондон штурмував, періодично вводячи в ступор англійську королеву. Нові клоуни підхопили прапор ідіотизму", - пише Безлер.

На думку бойовика, раз Лондон їм взяти не вдалося, то зараз вони розповідають нісенітниці про 22 полк САС.

"Ну ось, Безлер не вірить в САС під Горлівкою. Як же так?", - прокоментував блогер пост Безлера.

Варто зазначити, що бойовики не вперше анонсують "напад" на Донбас, але на ділі це лише частина пропаганди.

Нагадаємо, один із терористів так званої "ДНР" на прізвисько "чорний Ленін" набрався нахабства і записав відеозвернення до президента України Петра Порошенка. У ньому він погрожує захопити всю територію нашої держави.

Як повідомляв портал Знай.ua, у мережі оприлюднили шокуючі фото порожніх вулиць окупованого Донецька.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також Знай.ua писав, Путін підкинув бойовикам Донбасу купу техніки, але воювати вже немає кому.