У наступному році ситуцація на сході України кардинально не зміниться. 2019 році змін на Донбас, на жаль не принесе, а рік буде абсолютною копією 2018-го.

Таку думку висловив міжнародний астролог вищої категорії, Влад Росс, - передають "ФАКТИ".

"Великі зміни на сході України розпочнуться з другої половини 2020 року, коли там перестануть стріляти. А в 2021 році на Донбасі вже точно стріляти не" - запевняє знаменитий астролог.

кадр з фільму Донбас

Зміни він пов'язує з тим, що у 2021 року станеться так звана королівська комбінація: Юпітера і Сатурна об'єднаються в знаку Водолія. Саме це, на думку астролога, призведе до змін у багатьох сфрах життя. Зміни стануться не тільки на сході нашої країни, але і на більшій частині Східної Європи.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

При цьому кардинальний характер відносин між нашими країнами навряд чи зміниться до тих пір, поки у влада Путін.

Після президентських виборів в Україні Путін може піти на деякі поступки, але це не стосується Криму чи Донбасу. За словами Росса, РФ згодиться віддати Україні моряків, захоплених в Азовському морі, та політв'язня Олега Сенцова. Але до виборів змін чекати не варто, мало того, Путін може визнати незалежність псевдореспублік Донбасу.

Раніше Влад Росс говорив про те, що Путін не дотягне на своєму посту до 2021 року і не встигне підготувати наступника. А якщо навіть до влади Росії прийде Олексій Навальний, то нічого не зміниться, і "Крим вони нам не віддадуть".

Нагадаємо, пророцтва Нострадауса розшифрували. За його посланнями, 2019 рік стане важким випробуванням для всього світу. Людству слід остерігатися вмертоносного астероїда та численних епідемій. Крім того, світом прокотяться міжусобиці на релігійному підгрунті.

Як повідомляв портал Знай.ua, також стало відомо про те, від чого застерігала болгарська ясновидиця Ванга. Зокрема, розшифровано її пророцтва щодо долі російського президента Володимира Путіна та що чекає на Трампа.

Також Знай.ua писав про те, що отець Сергій, архієпископ Донецький і Маріупольський УПЦ КП повідомляє, що на окупованих територіях Донбасу бойовики грабують храми, залякують, викрадають та арештовують священнослужителів.

Дивіться: Полонений бойовик розповів звідки приїхав та навіщо