Армія агресора РФ розтягнулася вздовж кордону з Україною та приготувалася виконувати завдання на нашій території.

Зміну структури російських військ, зокрема, збільшення авіаційної складової зафіксувала українська розвідка. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький.

Раніше доказом підготовки російських військ стала публікація фото сотень танків, які РФ стягнула в передмістя Каменськ-Шахтинського Ростовської області, передають Факти.

За словами Скібіцького, Росія відновила і модернізувала військові аеродроми, а дислокуються там підрозділи і частини оснащені сучасною технікою.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Для отримання бойового досвіду льотні екіпажі Повітряно-космічних сил ЗС Росії активно залучалися до бойових дій в Сирії", - йдеться в повідомленні.

Крім того, російське військове угруповання, розгорнуте вздовж державного кордону України і в окупованому Криму, може залучатися до проведення наступальних операцій і становить загрозу для нашої держави, додали у розвідці.