В Україні під час новорічних свят поліція перейде на посилений режим охорони храмів і церков. Це підтвердив заступник голови Національної поліції Олександр Фацевич.

"Головним завданням є забезпечення правопорядку. Також буде посилено патрулювання трас міжнародного і національного значення. Зараз вже починаються святкові дні, тому особливу увагу поліції повинна бути зосереджена на місцях святкування і відпочинку громадян ... Наше головне завдання - це дотримання правопорядку, без винятку, особливо під час новорічних і різдвяних свят", - заявив він.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Фацевич також додав, що важливо контролювати дотримання швидкісного режиму і правил дорожнього руху водіями, оскільки кількість ДТП постійно зростає.

Дивіться: як минули новорічні свята у 2017-му (звіт поліції)

Нагадаємо, на Харківщині завербований проросійськими бойовиками чоловік збирався підірвати залізничне полотно. Як повідомляв "Знай.ua", у Запоріжжі на вулиці Магара перекинувся позашляховик з дітьми. Також "Знай.ua" писав, у Харкові бандити вивезли в ліс чоловіка нетрадиційної орієнтації і вимагали у нього гроші.