Проросійські найманці-бойовики лякаються фейком про прибуття на Донбас бійців з підрозділу спецназу Великобританії SAS.

Так звана контрроздвіка терористів "ЛДНР" стверджує, що в зону проведення ООС прибули 60 бійців британського спецназу. Про це повідомляє телеграм-канал WarGonzo, пов'язаний з бойовиками.

Крім того, бойовики переконані, що британці нібито "готуються виконувати конкретні бойові і диверсійні завдання" на окупованих територіях.

"Крім завдань з викрадення офіцерів НМ ДНР (пріоритетними цілями є військовослужбовці з російським громадянством, що приїхали в Донецьк добровольцями), бійці SAS також заточені під коригування дій авіації безпосередньо з тилу територій, підконтрольних донбаським сепаратистам", - попереджають в повідомленні бойовиків і російських "добровольців".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, один із терористів так званої "ДНР" на прізвисько "чорний Ленін" записав відеозвернення до президента України Петра Порошенка.

Як повідомляв "Знай.ua", український полковник розповів, як спецслужби вербують кримінальних авторитетів.

Також "Знай.ua" писав, у Херсоні попрощалися із загиблим на Донбасі воїном Національної Гвардії України Денисом Лашкарьовим.