Скромна шляхетна бабуся – таке враження справила королева Єлизавета II на підданих і шанувальників, коли потрапила в об'єктив папараці, приїхавши в в свою норфолкскьку резиденцію Сандрінгем, де буде зустрічати Різдво у колі королівської сім'ї. Згідно королівського протоколу, час прибуття в резиденцію визначається статусом.

Королеві Єлизаветі 92 роки. На станцію Кінгс-Лінн вона приїхала без особливого шику – простим приміським поїздом. Раніше у Єлизавети II був власний Королівський експрес зі спальним вагоном і ванною. Однак його стало занадто дорого утримувати, і Королеві довелося відмовитися.

Принц Гаррі і Меган як молодші за рангом повинні приїхати першими. Займають перші місця в списку успадкування престолу принц Чарльз і принц Вільям з дружинами Каміллою і Кейт Міддлтон прибудуть пізніше.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наголошується, що королева прибула в Сандрінгем в самоті. Її 97-річний чоловік принц Філіп на не склав їй компанію. Припускають, що він добереться до Сандрингема машиною або вертольотом.

В інтернеті з'явилися кадри прибуття Єлизавети на станцію Кінгс-Лінн. Вона виглядала дуже елегантно в пальто кольору верблюжої вовни, чорних рукавичках, з чорною сумочкою. На голові монарха була хустка від Burberry.

Нагадаємо, після гучної сварки Кейт Міддлтон і Меган Маркл приїхали на вечерю до королеви: чим це закінчилося.

Принц Гаррі і вагітна Меган Маркл прибули на захід окремо. На відміну від Кейт, яка одягла ніжне рожеве плаття, Меган повністю вбралася в чорне.

На заході брали участь сини Єлизавети і Філіпа Ендрю, Едвард і Ганна. Захід вперше відвідав новоспечений чоловік внучки королеви, принцеси Євгенії.

Раніше повідомлялося, що ЗМІ часто згадують про те, що Меган Маркл і Кейт Міддлтон просто терпіти один одного не можуть. Причина, як виявилося, цілком звичайна - у жінок зовсім різні погляди на життя. Британські ЗМІ вже не раз згадували про напружені відносини між подружжям принців. Герцогиня Кембриджська та Сассекская так і не змогли знайти спільну мову, хоча й відвідують безліч заходів разом.

Вся проблема в тому, що вони занадто різні. Джерела при дворі повідомляють, що Меган наділена дуже важким характером. Колишня актриса занадто вимоглива, а перед весіллям навіть довела Кейт до сліз, адже їй не догодило плаття для її дочки Шарлотти на примірці.

Нагадаємо, Кейт Миддлтон і Меган Маркл продовжують конфліктувати між собою, що значно відбивається на всій королівській родині.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Меган Маркл нещодавно з'явилася на публіці і показала кругленький животик.