В Україні погода завела в глухий кут синоптиків, і довелося змінити прогноз. Так, у п'ятницю, 21 грудня, весь день буде правити більш тепла і волога погода, ніж очікувалося, передає Український гідрометцентр. Погода порадує, адже вона створить справжній новорічний настрій. Однак людям варто поберегти своє здоров'я і не спокушатися теплими температурами. Шапки – обов'язково! Що ще стосується здоров'я – сильне й несподіване падіння атсмосферного тиску може позначитися на діяльності судин, схильні до ВСД люди і "живі барометри" можуть відчувати легке нездужання.

Україну накриють невеликі опади, в основному це буде сніг. Утримуйтеся від далеких поїздок – синоптики прогнозують ожеледь. Виняток становитимуть південна частина країни та Приазов'ї, де опадів не буде.

На дорогах, крім півдня та крайнього сходу, місцями ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; в Криму вночі близько 0°, вдень 2-7° тепла.

У Києві 21 грудня очікуються невеликі опади, переважно у вигляді снігу, слабка ожеледь. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, вдень близько 0°.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На високогір'ї Івано-Франківській та східній частині Закарпатської областей очікується помірна сніголавинна небезпека (2 рівень), в горах західної та центральної частин Закарпатської та Львівської областей — низька сніголавинна небезпека (1 рівень).

Нагадаємо, ми публікували погоду на вихідних: мокра жижа і не тільки, краще сидіти вдома.

Синоптики прогнозують, що в найближчі вихідні 22-23 грудня у більшості регіонів України очікуються осадки. Про це повідомляє Гідрометцентр.

У суботу, 22 грудня, практично на всій території України очікуються опади. Дощ і мокрий сніг з дощем пройде на заході, сході та у центрі країни.

Нагадаємо, українців замість снігу засипле брудом. Погода в Україні у п'ятницю, 21 грудня, буде досить теплою.

Як повідомляв Знай. ua, погода на вихідні не залишить українцям жодного шансу: гірше Антарктиди. Без опадів буде лише на півдні країни.

Також Знай. ua писав, що недовго раділи, настає нова порція снігу. По всій Україні буде хмарно, або йти сніг та сніг з дощем. Через опадів температура повітря підвищиться, тому стане набагато тепліше у всіх областях як вдень, так і вночі.