В найближчі дні практично на всій території потеплішає. Температура підніметься вище нуля місцями до +7-9 градусів. Слід чекати мокрого снігу та дощу.

Про це повідомили співробітники Укргідрометцентру.

На вихідних, 22-23 грудня майже по всій Україні очікуються дощі, місцями з мокрим снігом, - повідомляють синоптики.

У суботу, 22 грудня, на заході, півночі країни, а також у Криму прогнозують дощі, на сході і в центрі – дощ зі снігом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Лише у південних областях буде сухо. В Одеській, Миколаївській та Херсонській областях триматиметься похмура погода, інколи з'являтиметься сонце. Опадів не прогнозують.

Вночі на більшій частині території країни буде від -1 до -4, вдень від 0 ... 2 на сході до + 5-7 на півдні.

У неділю, 23 грудня, очікується сніг з дощем, тільки в Одеській і Миколаївській областях без опадів.

Температура повітря вночі коливатиметься близько 0, вдень до +3 градусів, на півдні до +7. В Криму невеликий дощ, вночі + 2-4, вдень до +9.

Погода у столиці України на вихідних обіцяє бути теплою. Проте ймовірні опади у вигляді мокрого снігу. Денна максимальна температура повітря складе + 3 градуси. Нічна від 1 тепла до 1 градуса морозу.

Нагадаємо, народний синоптик Леонід Горбань склав прогноз погоди на кінець 2018 року. Напередодні Нового року слід чекати температурний гойдалок. Загалом святкувати українці будуть за відносно теплої погоди. У кінці грудня обіцяють сніг та невеликі нічні морози, які втримають сніг протягом всіх свят.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українцям перелічили продукти харчування, які допоможуть організму легше пережити сувору зиму. Ці проукти нададуть необхідної енергії, але не дадуть вам розтовстіти.

Також Знай.ua писав, що у день зимового сонцестояння У цей день можна і треба займатися рукоділлям, але тільки на самоті. Можна вишивати обереги на сорочках і рушниках. А якщо наодинці вам залишитися не вдалося, пов'яжіть на руку червону шовкову нитку. Тоді ви не уколитесь голкою, не заснете, а ще така маленька магія відводить гикавку.

Дивіться: Вчені всерйоз стривожені через кліматичні зміни на панеті. Що на нас чекає у найближчі десятиліття