У Миколаєві невідомі побили депутата обласної ради. Троє чоловіків були в костюмах Дідів Морозів і кричали при цьому "З Новим роком!"
Про це пишуть місцеві ЗМІ.
Потерпілим виявився представник партії "Блок Петра Порошенко" в облраді Миколаєва Федір Барна. Нападники били депутата палицями.Інцидент стався в офісі, що розташований на території будівельного ринку на вулиці Космонавтів.
В результаті події політик отримав травму голови і рубану рану ноги. З таким діагнозом його госпіталізували. При цьому наголошується, що автомобіль депутата зловмисники не чіпали.

Розшуком злочинців зараз займається поліція.

Заслужений артист Росії Валерій Тітенко пішов з життя у віці 67 років. Він не дожив буквально кілька днів до свого Дня народження. Тітенко протягом декількох років брав участь у дитячих концертах у костюмі казкового персонажа Діда Мороза.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, українцям, які хочуть на Новий рік поїхати до якогось із туристичних міст нашої країни, розповіли, у скяльки обійдеться святкування.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Печерському районі Києва в суботу, 8 грудня, в кімнаті охорони, яка знаходиться в підвалі 46-поверхового житлового будинку, сталося загоряння.

Також "Знай.ua" писав, що у центрі Харкова встановили незвичайний новорічний об'єкт – величезний ведмідь розважає дітей та дорослих. Він "вміє" співати новорічні пісні. Ведмедя посадили біля знаменитої пам'ятки міста - Дзеркального струменя, навпроти Харківського театру опери та балету.