У російському місті Кемерово помер актор, який грав Діда Мороза на дитячому ранку. Інцидент стався прямов садочку.
Про це повідомляє Інтерфакс.

Заслужений артист Росії Валерій Тітенко пішов з життя у віці 67 років. Він не дожив буквально кілька днів до свого Дня народження. Тітенко протягом декількох років брав участь у дитячих концертах у костюмі казкового персонажа Діда Мороза.

Раніше артист переніс складну операцію, але продовжував виходити на сцену і брати участь в заходах.

"Під час дитячого ранку Дідові Морозу стало погано, поскаржився на біль в грудях. Викликали швидку допомогу, але він помер до її приїзду", - сказав свідок події.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ще одне знайомий з ситуацією джерело повідомило, що помер чоловік - родич одного з вихованців дитсадка актор Музичного театру імені Боброва Валерій Тітенко.

У свою чергу театр в соціальній мережі на своїй сторінці опублікував некролог, в якому говориться, що актор РФ Валерій Тітенко, який помер за два тижні до свого дня народження, мав звання "Заслужений артист РФ", був відзначений медаллю ордена "За заслуги перед Вітчизною" II ступеня, орденом "Доблесть Кузбасу", медаллю "За особливий внесок у розвиток Кузбасу" II ступеня.

Нагадаємо, що трагедія Кемерово ледь не повторилася в Україні. У Хмельницькому загорівся торговий центр Luxury. Причиною займання стало замикання електромережі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Печерському районі Києва в суботу, 8 грудня, в кімнаті охорони, яка знаходиться в підвалі 46-поверхового житлового будинку, сталося загоряння.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що "Зимову вишню", яка загубила десятки життів, розбирають по шматках.

Також "Знай.ua" писав про те, що головний підозрюваний у справі "Зимової вишні" спробував вбити себе.