Артистка проекту "95 Квартал" Олена Кравець заявила про свій намір йти у президенти. Про це вона розповіла в новому випуску шоу "Жіночий квартал".

Кравець вирішила діяти, поки Володимир Зеленський не дав остаточної відповіді на те, чи буде він балотуватися в президенти. А Олена знайшла альтернативне рішення.

Олена Кравець
Олена Кравець

У шоу артистка відзначила, що в президенти краще піде вона, адже Зеленський і так узяв на себе всю увагу, пов'язану з виборами. Такий розклад жінка вважає несправедливим і готова скласти йому конкуренцію, адже часто грає Тимошенко.

"Чому ніхто не запитує, йду я? Ви ж бачили рейтинги. Там на першому місці йде Тимошенко, на другому дехто з "Кварталу". А я, виходить, як би і Тимошенко, і як би дехто з "Кварталу". А рейтинги, вони ж підсумовуються? Я стільки років граю Тимошенко, що у мене почалися фантомні амбіції", - зазначила Кравець.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Олена Кравець
Олена Кравець

Так пожартувала над Зеленським артистка на території свого шоу. Насправді вона не збирається балотуватися в президенти. Рішення Зеленського все ще знаходиться в підвішеному стані.

Раніше повідомлялося, що лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук нещодавно заявив, що не знає такого політика, як Володимир Зеленський, але йому "відомо про Василя Голобородька – персонажа, якого зіграв засновник "95 Кварталу".

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

Нагадаємо, зірка "95 кварталу" Євген Кошовий познайомив українців з дружиною. Євген Кошовий з "Квартал 95" показав свою дружину.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський сказав, хто повинен очолити України. Шоумен назвав основна якість, якою повинен володіти президент.

Знай. ua писав, що Ольга Сумська прибилася до Кварталу 95 "пішла по руках". Відома актриса загуляла в компанії кварталівців.