У навчальному центрі десантно-штурмових військ Збройних сил України новобранці тренуються день і ніч. Вони не дивляться на втому, накопичену за місяць активних навчань і присягнули на вірність українському народу.

У навчальному центрі готують елітних бійців, які в будь-який момент готові відправиться в саму гарячу точку російської агресії. Так як вихідних для них не існує, військові готові в будь-який момент зірватися з місця і виконати будь-який наказ, але ця якість – не єдине, чим повинен володіти справжній боєць. Не менш важливо вміти влучно стріляти, бо робити це доводиться часто і незважаючи на фізичне й емоційне виснаження.

З цієї причини важливо опанувати принципово новий вид зброї. Для деяких десантників РПГ-7В – перша граната в житті, яку вони тримають у руках, тому поділитися якимись враженнями вони поки ще не можуть. Так само, як і не знають, що з усім цим робити, у зв'язку з повною відсутністю досвіду поводження.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Для досвідчених бійців гранатомет – вірний і надійний товариш, якщо це слово доречно для гранати, якою постійно намагаються вбити їх самих. РПГ – це скорочено від ручного протитанкового гранатомета, дальність пострілу якого становить 330 метрів, а висота цілі – два метри. З його допомогою можна впевнено атакувати вертольоти, вогневі точки і зміцнення супротивника. Незважаючи на те, що гранатомет може ефективно використовувати один військовий, штатний розрахунок передбачає наявність двох осіб – гранатометника і помічника.

Важливість вміння ним користуватися обумовлена Мінськими угодами, згідно з якими зброя калібром понад 100 мм до застосування заборонена. З цієї причини гранатомет – практично наймогутніша зброя в українсько-російському протистоянні і володіти їм просто життєво необхідно.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що французькі вертольоти, які так довго чекав Аваков, прилетіли в Україну.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Франції затриманий один з організаторів кровопролитної акції протестів "жовті жилети".

ТакожЗнай.uа" писав, що українські військові гідно відповідають на провокації росіян, одного за іншим відправляючи їх до праотців.