Робочий тиждень тільки почався, але було б непогано дізнатися, що чекає нас по його завершенню. Щоб прояснити ситуацію і попередити про можливі помилки, точним прогнозом на основні вірування наших предків в ексклюзивному коментарі "Знай.ua" поділилася відома віщунка і ясновидиця Світлана Калашник.

Світлана Калашник знає, як потрібно зустріти Новий рік

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) Цей тиждень вимагатиме від вас чесності в думках, справах і вчинках. Обставини можуть, скластися так, що вам доведеться робити речі, які не сумісні з підсвідомими переконаннями. Що стосується здоров'я - остерігайтеся нервових перевантажень, можлива поява тривалої депресії. Ваші любовні взаємини наповняться на цьому тижні новими емоціями, любовними переживаннями. Можлива поява нових, яскравих почуттів до того, з ким було здавалося б рівне, спокійне спілкування. У справах остерігайтеся порушення закону! Таємне незабаром стане явним і винні будуть покарані. Порада: залучайте прихильників, разом ви прийдете до перемоги!

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) На цьому тижні ви відійдете в сторону від всіх життєвих ситуацій, щоб поглянути на них з боку. Можливо щось із задуманого вами поки не реально втілити в життя? У питаннях здоров'я остерігайтеся депресій і нервових зривів. Ваші любовні відносини зараз знаходяться на хвилі спокою і стабільності. Однак даний штиль може не зовсім добре позначитися на союзі. Одноманітність може спровокувати несподівані вчинки. Що стосується ділових питань - ретельно стежте за ходом трудового процесу, існує небезпека стати без вини винуватим. Не поспішайте з вибором. Порада: постарайтеся об'єднатися з однодумцями, командна робота принесе найкращі результати.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) Всю рішучість і волю ви направите на свой інтелектуальний розвиток, можливо таким чином ви будете гармонізувати внутрішній стан. Адже вас буде виводити з рівноваги конфлікт між фізичними бажаннями і прагненням духу. Здоров'я зміцниться остаточно, очікуйте повне оновлення. Багато отримають бажану звістку про вагітність. У любовних відносинах можливо розкриття брехні. Ваш партнер лукавить. І що стосується справ - очікується порушення колишніх домовленостей. Порада: погодитеся з тим, що у вас не все добре.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Бог Авсень (народжені 22 вересня - 21 грудня) Цей тиждень вимагатиме від вас хоробрості і здатність поставити себе в небезпечну ситуацію заради блага інших. У питаннях здоров'я - приділіть увагу здоров'ю серцево - судинної системи, можливо вам знадобиться санаторно - курортне лікування. Любовні стосунки принесуть вам яскраві емоції, втілення бажань. Ви немов повернетеся до юнацьких мрій, в минуле ... А ділові питання приведуть вас до життєвого перехрестя. Час вибирати з декількох варіантів. Порада: почніть осягати щось нове, сміливо творіть!

Нагадаємо, розкрито невідомі властивості молитви "Отче наш".Як повідомляв "Знай.ua", синоптики поділилисяпрогнозом погоди на тиждень. Також "Знай.ua" писав, через бідність українці масово переходять на сухарі.