Власники євроблях створили справжнє кладовище з автомобілів на кордоні України.

Жителі села словацького села Убля активно протестують проти такого захаращення свого населеного пункту, передає politeka.net.

Там українці покидають свої не розмитнені транспортні засоби, щоб не ввозити їх в країну.

"Зараз машини без нагляду можна побачити всюди - і безпосередньо біля КПП і в будь-якому місці, де їх тільки могли припаркувати", - розповіла сільська голова Надія Сєркова.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Жінка зазначила, що місцеві жителі неодноразово бачили, як в село заїжджає вантажівка з автомобілями і викидає їх прямо поруч з кордоном. Серед автомобілів машини з англійськими, польськими та угорськими номерними знаками.

"Ми не дозволимо перетворити Ублю в величезний смітник", - заявила Сєркова.

Місцевих жителів попередили про те, що вони не повинні дозволяти паркувати евробляхи в своїх дворах і ділянках. Голова села також планує звернутися за допомогою до обласної влади, щоб ті забезпечили паркувальні зони і пішохідні доріжки.

"Тільки за перші два тижні грудня українці залишили в селі без нагляду понад сотню євроблях. Однозначно, що потрібно вирішувати цю ситуацію, адже автомобілів з кожним днем стає все більше і більше", - підкреслила Сєркова.

Зазначається, що автомобілі почали масово кидати з ночі на 25 листопада.

"Йдете в обід по селу і немає жодної, а вранці бачите, що там вже стоять припарковані авто. І ви навіть не знаєте, звідки вони взялися, і хто їх туди вночі пригнав. Це одна з проблем. Інша в тому, що ці автомобілі часто розбирають на запчастини. Тобто частини автомобіля зникають, а сам кузов у ​​нас в селі залишається валятися, як лом або сміття", - скаржиться Надія Сєркова.

Нагадаємо, стало відомо, скільки депутати зароблять на євробляхах.

Як повідомляв раніше Знай.ua, водіям нагадали, коли у них можуть відібрати права.

Також Знай.ua писав, що в Україні маршрутка на єврономерах курсувала з пасажирами між містами.