Невідомі побили місцевого депута Дніпропетровщини Анатолія Костенка. Нині він перебуває без свідомості в лікарні в Дніпрі.

Депутата Павлоградського районного ради від Радикальної партії Анатолія Костенка жорстоко побили, повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат від цієї політсили Сергій Рибалка.

"Сам Анатолій Костенко – з села Троїцьке. За характером – борець за правду. Завжди відстоює права людей та бореться з несправедливістю та корупцією.
Радикальна партія Олега Ляшка вимагає від правоохоронних органів ретельного розслідування цього звірського злочину!" - заявив Рибалка.

Інцидент стався в селі Троїцьке Дніпропетровської області. За словами Рибалки, потерпілого виявили "вдома на підлозі, в калюжі крові" увечері 22 грудня.

Лікарі констатували у Анатолія Костенка численні переломи кінцівок та черепно-мозкову травму. Спочатку його відвезли в Павлоградську лікарню №4, проте потім перевели в обласну лікарню імені Мечникова через важкість травм, розповів нардеп.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нещодавно в Миколаєві невідомі побили депутата обласної ради. Троє чоловіків були в костюмах Дідів Морозів і кричали при цьому "З Новим роком!" Потерпілим виявився представник партії "Блок Петра Порошенко" в облраді Миколаєва Федір Барна. Нападники били депутата палицями.Інцидент стався в офісі, що розташований на території будівельного ринку на вулиці Космонавтів.

Нагадаємо, українцям, які хочуть на Новий рік поїхати до якогось із туристичних міст нашої країни, розповіли, у скяльки обійдеться святкування.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Печерському районі Києва в суботу, 8 грудня, в кімнаті охорони, яка знаходиться в підвалі 46-поверхового житлового будинку, сталося загоряння.

Також "Знай.ua" писав, що у центрі Харкова встановили незвичайний новорічний об'єкт – величезний ведмідь розважає дітей та дорослих. Він "вміє" співати новорічні пісні. Ведмедя посадили біля знаменитої пам'ятки міста - Дзеркального струменя, навпроти Харківського театру опери та балету.