Народний депутат України Нестор Шуфрич у понеділок, 24 грудня, переррахував на допомогу українській армії цілих 17 гривень.

Про це повідомив креативний директор фонду "Повернись живим" Олексій Новіков у себе в Facebook.

Відомо, що фонд розробив сертифікати, що засвідчують благодійність. Його оформляють від імені рідних, друзів, бізнес-партнерів або, наприклад, політиків, які не визнають російську агресію. Для замовлення сертифіката необхідно перерахувати благодійний внесок до Фонду.

"У "Повернись живим" з'явився чарівний інструмент миттєвого перевтілення в хорошу людину. Першим став Шуфрич. Поки так, в розмірі неоподатковуваного мінімуму. Увійдіть в його становище. Він старається, повірте", - написав Новіков.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто додати, що в такій жартівливій формі представники фонду вирішили привернути увагу до байдужості окремих політиків і їх ігнорування допомоги армії.

Фонд "Повернись живим" - це один з найбільших фондів допомоги українським військовим в зоні ООС. Він спеціалізується на технічному забезпеченні, зокрема, на нічний оптиці. Орім того, займається навчальними, медичними, психологічними та іншими проектами. Організацію заснував у 2014 році фахівець з інформаційних технологій з Києва Віталій Дейнега.

Нещодавно в парламенті сталася бійка за участю Нестора Шуфрича. На нього напав нардеп Юрій Береза. Як стало відомо, після голосування закону про перейменування Української православної церкви, народний депутат Нестор Шуфрич підійшов до голови Верховної Ради Андрія Парубія та вимагав переголосування після чого здер плакат з Медведчуком, де написано було, що його місце за гратами і... понеслось.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат України Ігор Мосійчук втрапив у скандальну історію, яка закінчилася бійкою.

Також "Знай.ua" писав, що український співак Олександ Положинський звернувся до українців з неочікуваним проханням. Він просить фінансової допомоги для проведення концертів для військовослужбовців, які перебувають в зоні АТО.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Порошенку не вдасться уникнути відповідальності: Лещенко розповів за що.