Український співак Олександ Положинський звернувся до українців з неочікуваним проханням. Він просить фінансової допомоги для проведення концертів для військовослужбовців, які перебувають в зоні АТО.

Про це лідер гурту "Тартак" написав на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Коротше кажучи, планую близько тижня покататися між різними блок-постами, десь там зустріти Новий рік в хорошій компанії, привітати своїми піснями друзів, приятелів, знайомих і багатьох інших наших захисників.
Але тут є одна проблема. Справа в тому, що раніше в такі поїздки я завжди їздив за свої кошти, як і цього разу планую. Та останнім часом я дуже потратився, ще деякі неминучі витрати чекають мене попереду, а заробітків щось зовсім мало", - йдеться в повідомленні.

Олександр Положинський неодноразово їздив з концертами по території АТО. Раніше він організовував їх для українських військових за власний рахунок. Однак нині виконавець скаржиться на недостачу бюджету для таких поїздок і пропонує всім охочим долучитися до збору коштів для їх проведення.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Олександр Положинський

"Отож подумав я - а чи не звернутися за підтримкою до своїх ФБ-друзів? 50000 людей, які прямо чи опосередковано мають потенційний контакт з моєю сторінкою - це чимала сила! І якщо навіть тільки 1000 з них скинеться по 20 гривень - це вже перекриє всі витрати на нашу святкову поїздку. А якщо не 1000, а 2000? І якщо не по 20 гривень, а по 40?", - додав співак.

Положинський прикріпив до посту своє фото після одного з концертів на території АТО. Він також вказав номер картки, на яку потрібно перерраховувати гроші: 5363 5423 0820 2085. Співак завірив, що уся сума піде лише за призначенням.

"Звітів не обіцяю. Якщо не вірите мені - просто проігноруйте. Вірите - скиньте пару гривень і порекомендуйте іншим скинути. Все отримане обіцяю витратити за призначенням, надлишки, якщо вони будуть, передам в надійні руки на хороші справи", - підсумував Олександр.

Нагадаємо, що фронтмен гуртів "Тартак" і "Був'є" Сашко Положинський розповів про те, як ставиться до еміграції.

Також "Знай.ua" писав, щоб футболісти ще більше відчули підтримку вболівальників, український музикант, соліст гурту "Був'є" Олександр Положинський написав пісню та присвятив її гравцям та тренерам національної команди.