Депутата районної ради з Дніпропетровської області, якого нещодавно вбили під час розбійного нападу на його житло, звали Олександр Грушко, про що повідомляє Радіо Свобода, посилаючись на джерела в районній владі.

Він був обраний в Криничанську районну раду від партії "Відродження".

Трагедія сталася в ніч на 22 грудня, поховали депутата вже на наступний день. Яких-небудь подробиць у поліції не розкривають і даних щодо особи загиблого не розголошують. Єдине, про що розповіли у правоохоронних органах – під час розбійного нападу на приватний будинок в Криничанском районі Дніпропетровської області, злочинці вбили власника та заволоділи майном його сім'ї. Чоловік отримав проникаюче ножове поранення, яке згодом привело до смерті в лікарні, а його дружина відбулася легкими тілесними ушкодженнями.

Під час нападу негідники орудували пістолетом та ножем, зв'язали депутата, його дружину і дочку скотчем, після чого зірвали з жінок ювелірні прикраси, а також забрали всі мобільні телефони. Грабіжниками були викрадені гроші – 20 тисяч доларів і 50 тисяч гривень. Смертельний удар ножем під ребра чоловік отримав, коли зловмисники вже покидали будинок і для чого він був зроблений, нікому не зрозуміло.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Не так давно жителі Відня були здивовані тому, що поліція оточила кілька кварталів, перекрила вулиці і задіяла гвинтокрили. Як виявилося, у столиці Австрії невідомий відкрив стрілянину неподалік від одного з ресторанів, після чого зник з місця події. В результаті його дій одна людина загинула від отриманих вогнепальних поранень, а ще дві людини були госпіталізовані.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Києві по трагічній випадковості загинув майстер, який проводив установку пластикового вікна в багатоповерхівці.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у центрі Відня сталася перестрілка, в ході якої загинув член чорногірського мафіозного клану.

ТакожЗнай.uа" писав, що у Київській області затримали небезпечного вбивцю, який раніше вже відбував покарання за аналогічний злочин.