Полонені українські моряки
Полонені українські моряки

Троє полонених українських моряків зважилися на неможливе: "психологічна обробка" РФ не спрацювала

Полонені Росією українські моряки з буксира "Яни Капу" відмовилися давати будь-які свідчення і назвали себе військовополоненими РФ. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook координатор групи адвокатів Микола Полозов.

Католицьке Різдво
Католицьке Різдво

Сьогодні Католицьке Різдво

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Різдво, тобто День Народження Ісуса, це одне з головних християнських свят. насправді в цей день Різдво святкують не тільки західні християни, але і багато православних церков, які прийняли в 20 столітті Новоюліанський календар. Також цей день відзначають 25 грудня і в лютеранстві. Різниця календарів не змінює саму суть Різдва. Адже все одно ми точно не знаємо, коли саме народився Христос.

Два автобуси розбилися вщент: жахлива ДТП на міжнародному рейсі, пасажирів-українців госпіталізовано

У Вінницькій області автобус "Van Hool", який рухався за міжнародним маршрутом Одеса-Бари, зіткнувся з мікроавтобусом "Ford Transit". Результатом ДТП стали травми чотирьох людей. У відділі комунікації поліції Вінницькій області повідомили, що аварія сталася 24 грудня в с. Лукашівка близько 8:00.

вибори в Україні
вибори в Україні

В Україні відбулися вибори: Тимошенко і БПП вже не можуть поділити перемогу

У сімдесяти восьми об'єднаних територіальних громадах відбулися вибори голів і місцевих депутатів. Відразу після оголошення результатів розпочнуть свою діяльність 805 громад у тринадцяти областях України. В інших десяти, де введено воєнний стан, вибори в ОТГ проведуть пізніше.

Бізнесмени б'ють тривогу: нардеп віджимає найвідоміший ринок країни

На харківському ринку "Барабашово" народного депутата від фракції "Самопоміч" Романа Семенуху зустріли криками "Ганьба!". Про це повідомляє видання "Ділова столиця". За даними журналістів, бізнесмени вважають, що він приїхав на зустріч тільки з тими підприємцями, які зацікавлені перевести частину території ринку "Барабашово" в нібито комунальну власність.