На популярному гірськолижному карпатському курорті Драгобрат травмувалася відпочивальниця.

До госпоталізації жінку довів інцидент з ратраком. Очевидці повідомили, що ратрак наїхав на жінку, коли здавав назад. Про це інформують у відділі комунікації ГУНП в Закарпатській області, передає УНН.

"В результаті інциденту постраждала жінка, вона госпіталізована. Знаходиться в лікарні. Що сталося - буде встановлено в ході слідства", - відзначили в поліції.

Через іницедент відкрили кримінальне провадження за статтею 286 КК України, "порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Відпочивальниця приїхала на курорт з Києва. Під час надзвичайної події вона отримала важкі травми.

Ратрак використовують для підготовки гірськолижних схилів і лижних трас.

Нагадаємо, у селі Яблуниця (Карпати) Яремчанської міської ради на Івано-Франківщині згорів готель "Простоквашино". Відповідні кадри оприлюднили у регіональному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій .

За даними рятувальників, повідомлення про пожежу надійшло 23 грудня о 03:32. Як з’ясувалося, вогонь охопив будівлю по всій площі.

Обслуговуючий персонал евакуював мешканців готелю до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Під час проведення робіт по розбору конструкції готелю на місці пожежі виявлено тіло людини.

Як повідомляв портал Знай.uа, у найближчі дні практично на всій території потеплішає. Температура підніметься вище нуля, місцями до +7-9 градусів.

Також портал Знай.uа писав, що в Карпатах станом на ранок 21 грудня 2018 року висота снігового покриву подекуди сягає 80 см.