Циклон був дуже потужним і подарував на Різдво справжню зимову казку зі снігопадами та хуртовинами. Вночі він ще побуде, але вже поступово буде зміщуватися на північний схід. Але вдень до нас прийде атмосферний фронт, який пов'язаний з північним циклоном.

У середу на Заході і на Півночі України буде сипати сніг ще до кінця доби. Також стане сильніше вітер і навіть будуть завивати хуртовини. На Заході місцями сніг буде змішуватися з дощем або мокрим снігом. Вітер переважно західний та північно-західний, помірний і сильний.

Якщо ви хотіли мороза, то ви його дочекалися. Цієї ночі буде по Україні від -2 до -9 градусів. На Правобережжі вдень очікується від 0 до +3 градусів, а на Лівобережжі від 1 до 6 градусів.

У Києві в середу буде не просто сніг, але і велика ймовірність хуртовин. Вітер буде сильним і з поривами. Вночі у столиці від -5 до -7 градусів, а вдень навіть буде відлига.

На Новий рік поки будуть домінувати опади, так що новорічна ніч без снігу не пройде. І ще буде несильний мороз, вдень 1 січня буде 0…+1 градус.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також рятувальники попереджали, що є велика небезпека сходження лавин на високогір'ї і середньогір'ї в центральній і східній частинах Закарпатської області. У високогір'ї Івано-Франкоской області теж можливі лавини через продовження снігопаду.

Народний синоптик Леонід Горбань розповів, що з 28 по 31 грудня в Україні температура знизиться до 4-6 градусів нижче нуля. Він підкреслив, що мороз протримається і в перші три дні січня - тоді температура не підніметься вище 3-4 градусів

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень -1…+1, вночі -2…-4

Львів – вдень 0…-2, вночі -2…-4

Івано-Франківськ – вдень 0…+2, вночі -3…-5

Тернопіль – вдень 0…+2, вночі -3…-5

Чернівці – вдень 0…+2, вночі -2…-4

Хмельницький – вдень 0…+2, вночі -4…-6

Луцьк – вдень 0…+2, вночі -3…-5

Рівне – вдень 0…+2, вночі -3…-5

Житомир – вдень -1…+1, вночі -5…-7

Вінниця – вдень -1…+1, вночі -5…-7

Одеса – вдень 0...-2, вночі -2…-4

Миколаїв – вдень -1...-3, вночі -3…-5

Херсон – вдень -1...-3, вночі -3…-5

Сімферополь – вдень +1...+3, вночі -1…-3

Кропивницький – вдень -1…-3, вночі -5…-7

Черкаси – вдень -1…-3, вночі -5…-7

Чернігів – вдень -1…-3, вночі -7…-9

Суми – вдень -3…-5, вночі -8…-10

Полтава – вдень -3…-5, вночі -7…-9

Дніпро – вдень -3...-5, вночі -5…-7

Запоріжжя – вдень -1...-3, вночі -4…-6

Донецьк – вдень -3...-5, вночі -5…-7

Луганськ – вдень -3...-5, вночі -5…-7

Харків – вдень -5...-7, вночі -7…-9

Київ – вдень -1…-3, вночі -5…-7

Нагадуємо, вчені заявляють, що глобальне потепління найбільше відчують усі жителі Землі в 2019 році. Синоптики визначили, якою буде погода в 2019 році, людству не минути лиха.

Раніше Знай.ua писав про те, що тепер відомо, скільки українці будуть відпочивати під час зимових свят. Прогнози радують, але деякі дні все ж доведеться відпрацювати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що супермаркети збувають зіпсовані продукти на Новий рік. Те ж відноситься і до невеликих магазинів. Особливо треба бути обережними з вибором делікатесів, алкоголю і яєць. Деякі продукти потрібно було прибрати з прилавка ще півроку тому.