Проросійські бойовики в районі населеного пункту Гарне напали на представників спеціальної місії ОБСЄ та спробували заволодіти їх транспортним засобом.

Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц" на своїй сторінці в Facebook.

Наразі вже відомо, що у результаті нападу бойовик пошкодили сам автомобіль та маркування місії на ньому.

"В результаті нападу було вчинено акт вандалізму - пошкоджений автомобільний транспорт та здійснено наругу над символікою ОБСЄ", - написав "Штірліц".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відзначається, що нападниками виявились бойовики із так званої 1-ї мотострілецької бригади і 4-ї окремої мотострілкової бригади "ЛНР".

Більше того з метою нерозголошення скандалу керівники бойовиків ще на місці заарештували своїх же.

Встановлено особисті дані зловмисників. Серед них:

Віктор Сорокін 1980 року народження - рядовий, старший навідник 2 хв. Розс. 1 хв. зважу. Мінбатр 1 мсб окупантів;

Владислав Ковальчук 1975 року народження, солдат, водій відділення арт.разведкі взводу управління окупантів;

Сергій Грабко 1987 р.н. рядовий, водій-гранатометчик 1 хв. зважу. 1 мсб окупантів.

Разом з тим варто відзначити, що 23 грудня російські окупаційні війська не порушували режим припинення вогню і жоден український військовий не постраждав.

"За даними розвідки, 23 грудня в результаті невмілого поводження із зброєю в ході заходів бойової підготовки один окупант загинув і двоє отримали поранення", - йдеться в тексті повідомлення.

Правда, вже сьогодні, 24 грудня, сепаратисти відкрили вогонь по позиціях українських військових з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів в районі селища Піски на Донецькому напрямку.

"Протягом доби ворог відкрив вогонь по позиціях українських військових з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів в районі селища Піски. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил протягом поточної доби немає", - підсумували у прес-центрі.

Втрат серед військовослужбовців збройних сил протягом поточної доби немає.

Нагадаємо, російські війська зайшли у Латвію.

Як повідомляв "Знай.ua", бойовики вивозять маленьких українців в Москву.

Також "Знай.ua" писав, що ЗСУ поставили путінських тварин на місце, але втратили найдорожче.

Україна атакуватиме бойовиків на Донбасі? | Донбас.Реалії