Начальник начальник управління освіти окупованої Горлівки Марія Полубан повідомила, що 16 учнів з Горлівки були відправлені на Новорічну ялинку в Москву. Як зазначила чиновник, у Москву поїхали хлопці, які отримали поранення в ході бойових дій, діти сироти, а також ті, хто проживає на лінії зіткнення. Планується проведення екскурсії по Москві і Підмосков'ю. Повідомлення про те, що днями учні загальноосвітніх установ Горлівки вирушили в поїздку в Москву, з'явилося на сайті горлівської міської адміністрації.

Повідомляється, що під час поїздки школярі побувають в Коломні, Орєхово-Зуєво, Люберцях і Бронницах, отримавши позитивні емоції і незабутні враження.

Варто нагадати, що бойовики різко активізувалися: ЗСУ поставили путінських тварин на місце, але втратили найдорожче.

На окупованому путінськими головорізами Донбасі бойовики понад 20 разів обстріляли позиції українських захисників. Ввже зрозуміло, що терористи 7 разів використовували озброєння заборонене Мінськом. Через обстріли троє українських військових отримали бойові поранення.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Він підкреслив, що конфлікт між Росією і Україною може знову загостритися. Гремінгер вважає, що "з окремих осередків вогню може розгорітися величезна пожежа", наприклад, на території анексованого Криму або на лінії розмежування на Донбасі.

Нагадаємо, 15-річна дівчинка безслідно зникла, батьки не знаходять собі місця і просять її відшукати: фото і прикмети.

Знай.uа писав, Україна збирається повернути ядерну зброю: до кошмару Путіна залишилось 88 днів.