15-річна мешканка м. Ізюм Єлизавета Мажирина 9 грудня пішла з дому і з тих пір про неї нічого не відомо.

Про інцидент повідомляють в Ізюмському відділі поліції, який розшукує дівчинку.

Дівчина відрізняється такими прикметами: виглядає на 15-20 років, зріст приблизно 165 сантиметрів, обличчя кругле, волосся руде фарбоване, карі очі, окуляри, також у дівчини є шрам над верхньою губою (1 см).

На дівчині були одягнені: чорні лосини, чорна блузка з квітами, шапка бежевого кольору з бубоном, чорного кольору куртка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Якщо у вас є яка-небудь інформація, чи ви знаєте, де її шукати, поліцейські просять повідомити по телефону 0996412094 або "102".

Нагадаємо, У Києві безслідно зникла школярка, батьки благають про допомогу: фото

У суботу, 3 листопада, стало відомо, що у Києві зникла 14-річна школярка Ольга Тетюева. Поліція просить про допомогу в пошуках дівчини. Про це повідомляється на Facebook-сторінці розшуку дітей поліції в Києві.

"Увага, розшук! Дарницьким УП розшукується неповнолітня Тетюева Ольга Олександрівна, 27.02.2004 року", – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці також звернулися до українців з проханням, щоб при наявності будь-якої інформації про можливе місцезнаходження дитини, люди повідомляли за номером 102. Прес-служба поліції також опублікувала фото зниклої Ольги.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Не повернулися зі школи: четверо дітей безслідно зникли серед білого дня, копи поставили на вуха весь місто

У вівторок, 20 листопада, стало відомо, що у Сумській області співробітники поліції разыскивают чотирьох зниклих дітей. Про це повідомляє "УНН", посилаючись на джерело в правоохоронних органах.

Так, відзначається, що діти вийшли з будинку в школу інтернат, але так і не повернулися. Згідно з інформацією, в цей день в школі занять не було. При цьому всі зниклі діти 2002, 2005, 2008, 2009 років народження були родичами.

Також "Знай.uа" писав про те, що Зник і не виходить на зв'язок: у Києві розшукується 14-річний підліток, фото

В поліції просять повідомити будь-яку інформацію про його місцезнаходження.

У Києві шукають Щадных Максима Олександровича 2004-го року народження.