На окупованому путінськими головорізами Донбасі бойовики близько 20 раз обстріляли позиції українських захисників. Відомо, що терористи 7 разів використовували озброєння заборонене Мінськом. Через обстріли троє українських військових отримали бойові поранення.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру Об'єднаних сил в соцмережі Facebook.

Зведення станом на 07:00 25 грудня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 24 грудня російські окупаційні...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Maandag 24 december 2018

Відомо, що донецькі терористи з мінометів калібру 120 і 82 міліметрів обстріляли позиції української армії в районі Кримського і селища Піски, а з мінометів калібру 82 міліметрів населений пункт Кряківка на Луганському напрямку в селищі Луганське та селище Гнутове.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

ЗСУ
ЗСУ

Опорні пункти українських військ обстрілювалися з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі селища Кримського, Новоолександрівка, селищ Кам'янка, Піски, Тарамчук, Луганське, Південного, а також поблизу Чермалика, Гнутово та Водяного.

"Для придушення вогневих провокацій противника оборонні підрозділи застосовували чергові вогневі засоби", – підкреслили в штабі.

Варто нагадати, що на Донбасі в рядах бойовиків виявили педофіла, якого викрили місцеві "правоохоронці". Про це повідомив в Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц".

"Педофіли в рядах окупаційних військ "Л/ДНР". Мене навіть не здивувало, що весь набрід зібрався в одному місці і називають себе "захисники вітчизни", а самі тим часом втілюють свої збочені фантазії і мрії", – написав він і додав, що це вже не перший випадок в рядах бойовиків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генсек Організації з безпеки і співробітництва в Європі Томас Гремінгер заявив, що російська сторона у будь-якому випадку продовжить відправляти військову техніку на тимчасово окуповані території України.

Він підкреслив, що конфлікт між Росією і Україною може знову загостритися. Гремінгер вважає, що "з окремих осередків вогню може розгорітися величезна пожежа", наприклад, на території анексованого Криму або на лінії розмежування на Донбасі.

Нагадаємо, між Україною і РФ знову спалахне конфлікт: хто в зоні небезпеки.

Як повідомляв Знай.uа путінський товариш Дмитро Кисельов з пропагандистами пробили дно у прямому ефірі: лелека - це зозуля.

Знай.uа писав, Україна збирається повернути ядерну зброю: до кошмару Путіна залишилось 88 днів.