Після гучної ліквідації головного донецького терориста Олександра Захарченка на Донбасі кардинально змінилася фінансова атмосфера.

На верхівці іржавого трону "ДНР" в даний момент вже бавляться нові неадекватні особи. Так зване "міністерство оборони" ліквідовано, в. о. "голови ДНР" Дмитра Трапезнікова взагалі вигнали, а Пушиліна ніхто не слухає і жодний силовий підрозділ йому не підпорядковується. Про це пише Радіо Свобода.

Так, за інформацією журналістів, всі великі промислові активи остаточно переходять від так званої республіки під "зовнішнє управління" компанії "Внешторгсервис". Стало відомо, що на 11 листопада призначено нові вибори з новим складом "ЦВК ДНР".

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Компанію "Внешторгсервис" пов'язують з втіклим до Путіна під крильце скандальним олігархом Сергієм Курченком. Очолював її колишній віце-губернатор Іркутської області Володимир Пашков. Ніхто не сумнівався, однак, компанія максимально непублічна, адрес її офісів немає, діяльність, наскільки це можливо, засекречена.

Пушилін виступив з гучними заявами: з "Внешторгсервисом" буде підписано договір про соціальну відповідальність, до "ДНР" зайде філія російського банку, "який емітуватиме кредитні карти для населення".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Сергій Курченко отримав "зелене світло" з адміністрації президента Порошенка і негласну підтримку СБУ на відновлення своїх схем обірваного транзиту під час імпорту газу, а також імпорту вугілля з так званих ЛДНР до України.

Як пишуть журналісти сайту "Апостроф", кошти Курченка цілком можуть бути використані для наповнення того чи іншого виборчого фонду перед виборами-2019 роки. Журналістам стало відомо відразу про декілька схем, що перебуває в розшуку олігарха часів Януковича в Україні.

Варто нагадати, що в 2017 році компанії олігарха Сергія Курченка "Газ Альянс" і "Петроліум-капітал" поставили в Україну 2,65 млн тонн антрациту.

Нагадаємо, Ахметов терміново приїхав у Донецьк.

Як повідомляв Знай.uа санкційні російські олігархи готуються скинути Путіна.

Знай.uа писав, звернення маріупольців потрясло Україну, благають врятувати місто від Ахметова.