Вже голова крутиться від циклонів і атмосферних фронтів, які ганяють по Україні, як учні молодших класів на шкільній перерві - крик, шум, збивання з ніг. Не встиг пригнати один, понасипати снігу, як вже другий на підході. Нехай носяться, а ми подивимося разом на них, як класні дами з дулькою на голові.

27 грудня ще один циклон нажене в Україну сніг і хуртовини, хоча і не скрізь. Спочатку він почне бешкетувати на Заході і Півночі, а також зачепить Вінницьку область. Але вже до кінця дня майже всі області, крім півдня країни, будуть знаходиться під його впливом. У південній частині буде більш спокійно.

Цієї ночі на Сході і в другій половині дня 27 грудня на Заході вже будуть більш помірні опади. На півдні сніг та мокрий сніг політає хіба що в Запоріжжі. А Одеська, Миколаївська та Херсонська області залишаться без опадів.

Температура на території України буде в районі 1-5 градусів, а вночі в Харківській і Сумській областях варто очікувати і -10. На Заході і на Півдні буде від 0 до +4 градусів.

Хоча сьогодні в столиці ще хуртовини, завтра опади вже будуть не такими сильними. Але 28 грудня знову посиляться. У Києві на 27 грудня Наталка прогнозує від 0 до -3 градусів морозу.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Наталка уточнила прогноз на Новий рік. Вночі на 1 січня в столиці буде мороз, від 3 до 6 градусів, а день не обійдеться без снігопадів і хуртовин.

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Львів – вдень +3…+5, вночі 0…+2

Івано-Франківськ – вдень+3…+5, вночі 0…+2

Тернопіль – вдень+2…+4, вночі 0…+2

Чернівці – вдень+2…+4, вночі 0…+2

Хмельницький – вдень 0…+2, вночі 0…+2

Луцьк – вдень +1…+3, вночі 0…+2

Рівне – вдень 0…+2, вночі 0…+2

Житомир – вдень -1…+1, вночі -1…+1

Вінниця – вдень 0…+2, вночі -1…+1

Одеса – вдень +1...+3, вночі -1…+1

Миколаїв – вдень +1...+3, вночі -1…+1

Херсон – вдень 0...+2, вночі 0…-2

Сімферополь – вдень +3...+5, вночі 0…+2

Кропивницький – вдень -1…+1, вночі 0…-2

Черкаси – вдень -1…+1, вночі -1…+1

Чернігів – вдень -1…+1, вночі -1…-3

Суми – вдень -1…-3, вночі -3…-5

Полтава – вдень 0…-2, вночі -1…-3

Дніпро – вдень 0...-2, вночі -2…-4

Запоріжжя – вдень -1...+1, вночі -1…-3

Донецьк – вдень 0...-2, вночі -2…-4

Луганськ – вдень 0...-2, вночі -4…-6

Харків – вдень 0...-2, вночі -3…-5

Київ – вдень -1…+1, вночі -1…+1

Нагадуємо, вчені заявляють, що глобальне потепління найбільше відчують усі жителі Землі в 2019 році. Синоптики визначили, якою буде погода в 2019 році, людству не минути лиха.

Раніше Знай.ua писав про те, що тепер відомо, скільки українці будуть відпочивати під час зимових свят. Прогнози радують, але деякі дні все ж доведеться відпрацювати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що супермаркети збувають зіпсовані продукти на Новий рік. Те ж відноситься і до невеликих магазинів. Особливо треба бути обережними з вибором делікатесів, алкоголю і яєць. Деякі продукти потрібно було прибрати з прилавка ще півроку тому.