Відомий блогер Антон Ходза висміяв уявну самовідданість харківського мера Геннадія Кернеса, який заявив ЗМІ, що не збирається претендувати на пост президента на майбутніх виборах в березні-2019 і підтримає чинного президента Петра Порошенка.

З великою іронією, Ходза опублікував на своїй сторінці у соцмережі Facebook жартівливий пост, в якому називає Кернеса "гідною людиною" і "справжнім патріотом", якого нібито ще на Евромайдане пам'ятає.

Блогер "згадав": "Як же я ненавиджу Овоча і *уйла — часто можна було почути з-за мішка зі снігом, який ніс Кернес на чергову барикаду".

"Він не був у сотні, але активно допомагав. Варив кашу, будував барикади, готував коктейлі Молотова. Запам'ятався всім своїм веселим характером і залізною проукраїнською позицією", – іронічно написав Ходза, додавши, що після участі в Революції Гідності Геннадій Кернес, нібито, відправився в зону проведення АТО, займалася волонтерством – "возив на передок броники, ганяв тачки".

Також, Ходза запевняє, що мер Харкова "на власні кошти відкрив у Харкові українську бібліотеку, запустив канал з українськими програмами, радіо, де крутив молоді українські гурти". Окремо блогер пише і про патріотизм глави міста-мільйонника: "Якщо Кернес не у вишиванці – це значить, що він спить, або приймає душ".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, "Низько кланяється, ваш холоп": нові правила чиновників розпалили дикий скандал.

У соціальних мережах українці висловили невдоволення та обурення з приводу нового вимоги Харківської обласної ради звертатися до чиновникам не інакше як з обов'язковим додаванням -"шановний".

Фотографією листа, яка доводить офіційність даної вказівки, Twitter опублікував користувач під іменем Zheka Butov, пише портал "Політека".

Варто відзначити той факт, що така вимога склала заступник начальника управління з питань комунальної власності Ірина Потопальская.

Варто нагадати, що скандальний народний депутат Михайло Добкін позловтішатися з вибухів, які звучать на військових складах Міноборони близько міста в Ічні Чернігівської області. Відповідне цинічну заяву депутат зробив публікацією в Twitter.

Напомним раніше повідомлялося, що українців обурює, що такий політичний діяч, як Геннадій Кернес не тільки на свободу, але і займається керівництвом містом. Така інформація у великій кількості з'являється в соцмережах.

Нагадаємо, Геннадій Кернес: біографія і досьє скандального мера Харкова.