Зараз Західна Європа та її південь будуть під дією антициклону Hugo, а в Україні знову циклони і атмосферні фронти. В п'ятницю від нас відчепиться циклон Tete і втече на схід, а з північного заходу Європи прийде циклон Uta, який принесе мокрий сніг та дощі. Так, знову. Тільки на крайньому сході країни буде щільна хмарність без особливих опадів.

Будуть дощі, тому що температура занадто висока для снігу, вдень буде від 0 до +5 градусів. Але на Сході можливо від 0 до 3 градусів морозу, а вночі тут від -3 до -7 градусів.

Не забувайте, що завтра вступає в дію новий вид олімпійських ігор - перегони передноворічною п`ятницею. Головний спортивний інвертар - великі сумки, наплечники, пухкі гаманці, зручне взуття, куртка, що легко скидається у примірочній, заряджений на всі сто мобільний, щоб уточнювати колір шкарпеток, вазочок, дракончиків та свинок, довга жердина, щоб перескакувати через калюжі, блістер валер"янки і парасоля.

У Києві ж п'ятниця пройде з мокрим снігом, дощем, а значить що під колесами, що під ногами буде не краща ситуація. Температура коливається в районі нуля, так що жижа буде то замерзати, то знову розливатися.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Наталка також уточнила прогноз на новорічну ніч. У ніч на 1 січня температура буде від 0 до -5 градусів, а на північному сході від -7 до -10 градусів. Невеликого снєжка дочекається Захід, Північ і Вінницька область. А ось Південь, Схід і більшості центральних областей доведеться обійтися без новорічного снігу.

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Львів – вдень +3…+5, вночі 0…+2

Івано-Франківськ – вдень+3…+5, вночі 0…+2

Тернопіль – вдень+2…+4, вночі 0…+2

Чернівці – вдень+2…+4, вночі 0…+2

Хмельницький – вдень 0…+2, вночі 0…+2

Луцьк – вдень +1…+3, вночі 0…+2

Рівне – вдень 0…+2, вночі 0…+2

Житомир – вдень -1…+1, вночі -1…+1

Вінниця – вдень 0…+2, вночі -1…+1

Одеса – вдень +1...+3, вночі -1…+1

Миколаїв – вдень +1...+3, вночі -1…+1

Херсон – вдень 0...+2, вночі 0…-2

Сімферополь – вдень +3...+5, вночі 0…+2

Кропивницький – вдень -1…+1, вночі 0…-2

Черкаси – вдень -1…+1, вночі -1…+1

Чернігів – вдень -1…+1, вночі -1…-3

Суми – вдень -1…-3, вночі -3…-5

Полтава – вдень 0…-2, вночі -1…-3

Дніпро – вдень 0...-2, вночі -2…-4

Запоріжжя – вдень -1...+1, вночі -1…-3

Донецьк – вдень 0...-2, вночі -2…-4

Луганськ – вдень 0...-2, вночі -4…-6

Харків – вдень 0...-2, вночі -3…-5

Київ – вдень -1…+1, вночі -1…+1

Нагадуємо, вчені заявляють, що глобальне потепління найбільше відчують усі жителі Землі в 2019 році. Синоптики визначили, якою буде погода в 2019 році, людству не минути лиха.

Раніше Знай.ua писав про те, що тепер відомо, скільки українці будуть відпочивати під час зимових свят. Прогнози радують, але деякі дні все ж доведеться відпрацювати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що супермаркети збувають зіпсовані продукти на Новий рік. Те ж відноситься і до невеликих магазинів. Особливо треба бути обережними з вибором делікатесів, алкоголю і яєць. Деякі продукти потрібно було прибрати з прилавка ще півроку тому.