Два експреси, які курсують за напрямом "Київ-Бориспіль" затрималися через збій у системі управління. Технічна зупинка відбулася у суботу, 29 грудня, близько 8 години ранку.

Про це повідомили у прес-службі Укрзалізниці.

"Технічна зупинка одного з експресів зафіксована сьогодні о 8 ранку на станції Дарниця. Його було доправлено до станції Бориспіль-аеропорт експресом, що слідував наступним. У результаті один із експресів затримався на 48 хв., а інший на 19 хв. Жоден пасажир не запізнився на авіарейс. Наразі всі експреси курсують за графіком", - йдеться в повідомленні.

Прес-служба Укрзалізниці також додала, що один із експресів зламався, його дотягнув до аеропорту "Бориспіль" наступний потяг. В цілому один експрес затримався на 48 хв, а інший - на 19 хв.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на урочистому запуску експресу Київ-Бориспіль

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"Жоден пасажир не запізнився на авіарейс. Наразі всі експреси курсують за графіком", – вказали в Укрзалізниці та вибачилися за тимчасові незручності.

За попередньою інформацією, причиною затримки став збій у роботі комп’ютері управління одного з поїздів. Ніби виправдовуючись, залізничники наголосили, що електричка до Борисполя вже здійснила понад 1,5 тис. рейсів та перевезла більше 50 тис. пасажирів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", рейковий автобус Kyiv Boryspil Express, який був урочисто запущений 30 листопада, зламався на наступний день після запуску. Щоб встигнути на рейси, пасажири зважилися вискакувати з поїзда і бігти по засніженому полю.

Також портал "Знай.ua" писав, що інцидент з експресом в аеропорту "Бориспіль", налякав пасажирів, тепер не все захочуть ризикувати часом, на випадок якщо таке знову повториться. Ще українців хвилює питання, чи можна отримати компенсацію в разі чого.