В Новий рік, 31 грудня, в Києві очікується хмарна погода без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 3-8 м/с.

Про це повідомляє Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно, невеликий дощ з мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -3…+3 градуси, вдень -2…+4 градуси.

У Карпатах невеликий дощ з мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця, температура вночі -3…-8 градусів, вдень +1…-4 градуси.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На курортах Карпатського регіону невеликий дощ з мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця, температура повітря в Моршині я вночі -1..1, вдень 1..3, у Трускавці вночі -1..1, вдень 1..3, у Сваляві вночі 0 ..- 2, вдень 1 ... 3.

На півночі України хмарно, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 3-8 м / с. Температура повітря в Житомирській і Київській областях вночі 0 ..- 5, вдень -2..3; у Чернігівській і Сумській областях вночі -4 ..- 9, вдень -2 ..- 7.

У центрі України хмарно, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південний, 3-8 м / с. Температура повітря вночі 0 ..- 6, вдень -3 ..- 3; у Полтавській і Дніпропетровській областях вночі -5 ..- 11, вдень -3 ..- 8.

На сході України хмарно, місцями невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 3-8 м / с. Температура повітря вночі -6 ..- 11, вдень -4 ..- 9.

На півдні України хмарно, без істотних опадів, вітер північно-східний, 3-8 м / с. Температура повітря вночі 2 .. -3, вдень -1..4; у Запорізькій області вночі -3 ..- 8, вдень -1 ..- 6.

У Криму хмарно, без істотних опадів, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі 2…-3, вдень -1…+4 градуси.

Нагадаємо, за повідомленням Гідрометцентру, погода в Україні на 30 грудня надасть масу сюрпризів – погодні умови очікуються найрізноманітніші.

Портал писав, що синоптики розповіли, що за день до Нового року в південних і центральних регіонах України буде без опадів.

Також "Знай.uа" писав, що в Україні очікується найрізноманітніша погода.