Державна служба України з надвичайних ситуацій буде працювати в посиленому режимі під час новорічно-різдвяний свят.

Співробітники ДСНС переходять у посилений режим служби та будуть готові до будь-який надзвичайних ситуацій, йдеться в повідомленні прес-служб МВС.

"Зокрема, у кожному регіоні країни проводиться уточнення місць масових заходів, посилено моніторинг щодо пожежної безпеки на потенційно небезпечних об’єктах та об’єктах державного значення, здійснюються профілактичні відпрацювання з населенням щодо дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що роботу в посиленому режимі триватиме в період із 30 грудня по 2 січня. Загалом цілодобово чергуватимуть близько семи тисяч рятувальників, а також понад дві тисячі одиниць техніки ГСЧС. Також в готовності до застосування для забезпечення реагування на надзвичайні ситуації та надзвичайні події знаходиться і авіація ГСЧС, а саме літак Ан 26.

Надзвичайники будуть співпрацювати з місцевими органами влади та Національною поліцією України. Працівники ДСНС будуть також посилено слідкувати за виникненням небезпеки пожеж у місцях масового скупчення людей.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що сталося справжнє вогняне пекло в Одеській області. Пожежа почалася на заводі виробів, який знаходиться на вулиці Миколи Боровського (Промислової), 33. Як кажуть джерела, на складських приміщеннях пожежа. Вогонь поширився на 700 квадратних метрів.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що рік Жовтої Земляної Свині обіцяє бути позитивним для всіх знаків Зодіаку, а сама Свиня дуже спокійна, добра, весела і життєрадісна, астрологи рекомендують підібрати відповідний вбрання, який відрізняється для різних знаків. Так удача буде посміхатися вам весь рік. Але є і загальні рекомендації для всіх.

Як повідомляв портал "Знай.ua", знаменитий астролог Павло Глоба попередив відразу декілька знаків Зодіаку про всі можливі удари долі і випробування в новому році.